Medewerker P&O, team P&O, 28 uur per week
De Lichtenvoorde

Ben jij klaar om bij ons aan boord te stappen en samen met ons een mooie reis te maken?

                     Medewerker P&O
                     (28 uur per week)

Ga met ons mee op avontuur!
Wij zijn een team dat sinds kort samen is. We zijn volop aan het ontdekken. Tijdens onze teamdagen hebben wij gemerkt dat er nog een plaats aan boord over is!

Het team dat met je meereist bestaat op dit moment uit 6 collega’s: een Manager P&O, twee P&O Adviseurs, een Opleidingscoördinator, een Coördinator Vrijwilligers en een Medewerker P&O.

Tijdens jouw reis
Tijdens jouw reis is het van belang dat jij je informatie snel eigen maakt. Je bent zelfstandig en proactief. Ook kun je snel schakelen tussen diverse werkzaamheden zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen.

Als medewerker P&O ben je hét gezicht van het team en verzorg je samen met een collega de P&O administratie. Medewerkers kunnen bij jou terecht voor praktische vragen tijdens hun reis binnen De Lichtenvoorde. Je ondersteunt de Manager P&O, de P&O Adviseurs, de Opleidingscoördinator en de Vrijwilligerscoördinator bij hun werkzaamheden.

Voor je eigen professionalisering kun je zelf ook verschillende tours en trips boeken en draag je bij aan de verdere ontwikkeling en inrichting van onze systemen (AFAS) en procedures.

Zoals bij elke reis, moet je er zelf wat van maken!

Wat is bij de reis inbegrepen?

 • Een goede reisleider;
 • Een uitdagende, afwisselende reis bij een accommodatie die volop in beweging is;
 • Een reis voor, in eerste instantie, de duur van een jaar;
 • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘World-class Workplace label 2020’, Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 40;
 • Naast vakantietoeslag (8%) ontvang je een eindejaarsuitkering (8,33%).

Wil jij deze plaats innemen, dan breng je de volgende bagage mee:

 • Je vindt het leuk om in een ondersteunde en administratieve P&O rol te werken en hebt hier minimaal 3 jaar ervaring in;
 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 (bij voorkeur richting Personeel en Arbeid);
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office en bent handig in het verwerken van gegevens in een personeelsinformatiesysteem, ervaring met AFAS is een pre;
 • Je vindt kwaliteit belangrijk, daarom werk je accuraat en let je op details;
 • Je durft jezelf te zijn, je bent betrokken en in staat een goede band op te bouwen met jouw reisgenoten.

Meer informatie?
Dan kun je bellen met Nadia Schutman (Manager P&O) via 0544-371130.    

Wil je mee op reis?
Dan zien wij je reactie graag tegemoet! Met goede kandidaten gaan we zo snel mogelijk in gesprek. Hebben we onze reisgenoot gevonden, dan sluit de vacature.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature onder nummer 70685 en kun je direct reageren.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie De Lichtenvoorde, Hoofdkantoor in Groenlo
Postcode 7141 DE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Medewerker P&O
Publicatiedatum 26-08-2021
Ingangsdatum z.sm.
Reageer voor 20-09-2021
Nummer 70685
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

De Lichtenvoorde biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling. Elke dag, op ieder moment.

Bij De Lichtenvoorde is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, hoe oud je bent of waar je in gelooft. Belangrijker dan de hulpvraag van onze cliënten vinden wij zijn/haar mogelijkheden. Het gaat om onze cliënt. Om de dingen die hij/zij belangrijk vindt. En dat hij/zij het leven kan leiden dat hij/zij wilt. Wij ondersteunen daarbij. Dat is waar het om gaat bij De Lichtenvoorde.

Met meer dan 680 medewerkers en zo’n 350 vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor onze bijna 840 cliënten. We hebben 45 locaties in heel Oost-Gelderland.

Meer over De Lichtenvoorde