Medewerker personeelsadministratie
Carinova

Functieomschrijving

Vind je het leuk om de personeelsadministratie tot in de puntjes te regelen? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld als eerste of tweede stap in jouw loopbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De personeelsadministratie maakt onderdeel uit van een zelfstandig team (PASA) dat valt onder de Ondersteunende Diensten (OD) binnen Carinova. Als medewerker personeelsadministratie ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt inrichten van de administratieve processen binnen de personeelsadministratie. Door jouw praktische instelling ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de processen te verbeteren.

Waar houd jij je mee bezig?
Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor de allround werkzaamheden op de personeelsadministratie bestaande uit controle, verwerking en tevens alle administratieve werkzaamheden in het proces rondom in-, door- en uitstroom. Je draagt bij aan het optimaliseren van de HR-procedures door afwijkingen te signaleren. Samen met jouw collega’s draag je zorg voor een juiste, tijdige en betrouwbare personeelsadministratie, verzuimadministratie en opleidings- en cursusadministratie.  Je houdt je bezig met het opstellen van arbeidsovereenkomsten, ontslagbevestigingen en de administratie rondom de subsidieregeling praktijkleren.

Je bent keyuser van de software die binnen de PASA wordt gebruikt en beheert het E-personeelsdossier. Voor medewerkers met HR-gerelateerde vragen fungeer je dan ook als vraagbaak. Deze vragen komen telefonisch en per e-mail binnen. Indien nodig schakel je met de HR-adviseurs. Tevens bied je ondersteuning aan de gebruikers bij de toepassing van Visma, Verzuimsignaal en het Leerportaal.

Functie eisen

-  Je hebt een MBO-4 opleiding op het gebied van HR afgerond en enkele jaren werkervaring. Ben jij een recent afgestudeerde HBO-er of bijna klaar met je opleiding op het gebied van HR? Reageer dan ook!

-  Je bent op de hoogte van cao VVT gerelateerde zaken en relevante wet- en regelgeving

-  Je weet goed wat het werk binnen een personeelsadministratie inhoudt, doordat je enige ervaring hebt opgedaan

-  Heb jij affiniteit met de salarisadministratie? Dan is dit een pré!

-  Ook heb je ervaring en affiniteit met geautomatiseerde systemen zoals Office 365 en Teams

-  Eigenschappen die we graag bij je terugzien: je bent accuraat, stelt je proactief op en bent communicatief vaardig

Carinova biedt jou

-  Een veelzijdige functie op een afdeling waar de sfeer goed is

-  Een team waarbinnen je jouw werk samen met jouw collega’s kunt indelen en uitvoeren

-  Inschaling op basis van cao VVT in FWG 40 (max € 2.971,05 per maand bij een fulltime dienstverband)

-  Een contract voor 32 of 36 uur per week

-  Een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met de intentie om deze daarna te verlengen

-  Je werkdagen zijn in ieder geval maandag, woensdag en vrijdag

-  Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

-  Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn

Bijzonderheden

Ben jij de gedreven en enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de button “solliciteer direct”. Reageren op deze vacature kan tot en met zondag 16 mei.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan telefonisch contact op met Lisanne Groot Koerkamp op telefoonnummer 06-82881414 of met Joke Jansen of Lorkeers op telefoonnummer 06-12795103.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marlies Wassink, Recruiter Matchpunt, te bereiken op telefoonnummer 06-83101500 of via m.wassink@carinova.nl. Bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Deventer
Postcode 7400 AR
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 16-05-2021
Ingangsdatum 04-05-2021
Nummer 67992
Doorsturen Bekijk PDF