Medewerker Planning en Control / 32-36 uur
Elver

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van een enthousiast en dynamisch team dat de organisatie met veel passie vooruit wil helpen op financieel economisch gebied en alles wat daarbij komt kijken. Wij leveren een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen. Wij zijn een gesprekspartner voor alle medewerkers van Elver; van Bestuurder tot Adviseur en van Begeleider tot Manager. Belangrijke uitgangspunten die wij binnen Elver hanteren bij het inrichten van processen zijn: eenvoud, gericht op de ondersteuning van het primaire proces en werken vanuit vertrouwen.

Waarom hier werken?
Wij zijn verantwoordelijk voor de financiële verantwoording van de organisatie, maar ook voor de (financiële) informatievoorziening binnen Elver. Als medewerker Planning en Control ben je werkzaam in een team bestaande uit 2 collega's en de controller. Naast de financiële bewaking via verschillende rapportages en interne controles, neemt het team deel in verschillende projecten. Dit betreft zowel ondersteunen/adviseren in projecten als het eventueel coördineren van projecten.

Voor deze functie dien je nieuwsgierig te zijn naar het verhaal achter de cijfers en daarnaast vind je het leuk om bedrijfsprocessen en informatiesystemen te doorgronden. Je wordt enthousiast van het "in control" houden van een organisatie en hierover te adviseren. En je bent in staat om heldere stuurinformatie, begrotingen en rapportages te ontwikkelen die onze organisatie verder brengt.

Wat ga je doen?
Als Medewerker Planning & Control ben je betrokken bij de uitvoering van de volgende taakgebieden:
 • Servicegericht meedenken in de ontwikkelingen en verbeteringen van een teamkompas (managementinformatie) voor de zelfstandig werkende teams;
 • Bewaken van de koers van Elver door middel van rapportages, prognoses, analyses, benchmarks en adviezen;
 • Het opzetten, ontwikkelen en uitvoeren van verschillende interne controles op bedrijfsprocessen en applicaties;
 • Kritisch, financieel en beleidsmatig klankbord van de organisatie en proactief adviseren over mogelijke verbeterpunten;
 • Aansturen en leveren van een inhoudelijke bijdrage in projectteams.

Wat vragen wij van jou?
Voor deze functie zoeken we een collega met een afgeronde HBO opleiding (Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde) en ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een proactieve houding en je kunt zelfstandig en projectmatig werken. Daarnaast heb je een scherpe en analytische blik die je inzet voor verbetering en innovatie van processen bij Elver. Kennis van Afas is een pré.

Tevens beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in staat om te kunnen adviseren op diverse niveaus binnen de organisatie.

Wat bieden wij jou?
 • Je gaat aan de slag voor 32 tot 36 uur per week.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan en een Chromebook. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Medewerker Planning en Control word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 55 tussen de € 2.853 en € 4.211 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). De genoemde bedragen zijn inclusief de structurele loonsverhoging van 3,15% per 1 juni 2021.
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Jacqueline Hunting, Controller, via 06-20345156 of jhunting@elver.nl.

Je hebt tot maandag 10 mei 2021 de tijd om te reageren op deze vacature.
Het sollicitatiegesprek staat gepland op donderdag 20 mei 2021.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Jacqueline Hunting, Controller, via 06-20345156 of jhunting@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 16-04-2021
Reageer voor 10-05-2021
Nummer 65625

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver