Rij-instructeur en werkplaatsmedewerker
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Voor onze autorijschool en rolstoelwerkplaats zijn wij per direct op zoek naar een:

 MEDEWERKER RIJSCHOOL

Voor 36 uur per week

Autorijschool Roessingh is een gespecialiseerde autorijschool voor mensen met een handicap. Ook oudere mensen die bijvoorbeeld door een hartaanval of een andere oorzaak onzeker zijn geworden in het verkeer, kunnen bij Autorijschool Roessingh terecht. De gespecialiseerde instructeurs van de autorijschool hebben behalve gewone instructievaardigheden kennis van ziektebeelden en lichamelijke beperkingen. Ook kunnen zij adviseren over aanpassingen in de auto.

De rolstoelafdeling zorgt voor een juiste aanmeting en verstrekking van een rolstoel aan patiënten, waarbij de aanpassingen op de rolstoelen op aanwijzing dan wel in overleg met een ergotherapeut geschieden. Als rolstoelmonteur verricht je daarnaast ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan rolstoelen.

De rijschool en rolstoelwerkplaats bestaat uit 2 medewerkers die elk een deel van de rijlessen verzorgen en daarnaast als rolstoelmonteur werkzaam zijn in de rolstoelafdeling.

Uw functie

Als medewerker rijschool geef je les in het besturen van personenauto’s en het uitleggen en demonstreren van rijhandelingen. De vorderingen van cursisten worden door jou bijgehouden en je ondersteunt cliënten bij theorielessen over verkeersregels en motiveert hen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling en betalingen van de rijschool. Naast het geven van rijlessen voer je alle voorkomende werkzaamheden uit in de rolstoelwerkplaats zoals het aanmeten, onderhouden en repareren van rolstoelen.

Wij vragen

Aantoonbare technische vaardigheden en inzicht en daarnaast ben je bevoegd rijinstructeur met ervaring. Uiteraard werk je klantgericht en accuraat en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Het contract is in eerste instantie voor 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden wordt dit omgezet naar onbepaalde tijd. Je wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 45 ziekenhuiswezen. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld, overeenkomstig de CAO-ziekenhuizen.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij de heer J. Scholten, 053-4875356
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 09-06-2021
Reageer voor 21-06-2021
Nummer 68879
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie