Medewerker salaris- en personeelsadministratie - Schalkhaar
De Parabool

De Parabool is met ongeveer 400 medewerkers een Sallandse organisatie met korte lijnen. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij een volwaardige plek in de samenleving vinden. Samen willen we ontdekken hoe wij hen het beste kunnen ondersteunen. Dit doen wij en dat voelen zij. Niet eenmalig of speciaal, maar dagelijks en gewoon. Dat maakt ons bijzonder.

Onze salaris- en personeelsadministratie is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Naast dat deze natuurlijk elke maand zorg draagt voor de juiste verwerking van de salarissen van ons personeel, wordt er ondersteuning geboden aan onze locaties, teamleiders, en het managementteam, ook met betrekking tot de roosteradministratie.

Voor ons servicebureau in Schalkhaar zijn wij op zoek naar een:

Medewerker salaris- en personeelsadministratie

24 uur per week

Waarom past deze rol bij jou?
Cijfers zijn helemaal jouw ding! Mensen kennen jou als een analytisch, zorgvuldig persoon die snel kan schakelen. Jij hebt ervaring met belastingwetgeving, sociale verzekeringswetten en het werken met salarissoftware. Het zou helpen wanneer je ervaring hebt met HR & Salaris Gemak van Exact (voorheen Unit 4), maar dat is geen harde eis! Belangrijk is wel dat je ervaring hebt met het Office-pakket en natuurlijk in het bijzonder met Excel. Naast inhoudelijke kennis, bezit je ook de sociale en communicatieve vaardigheden om af te stemmen met anderen!  Verder ben je proactief en flexibel inzetbaar bij piekdruktes. Kwaliteit is bij ons belangrijk, dus jouw kennis en kunde weet jij aan te tonen met minimaal een afgeronde MBO opleiding, aangevuld met een Praktijkdiploma loonadministratie (PDL).

“Het is zeer prettig werken bij de Parabool! Er is veel ruimte voor ontwikkeling en er zijn korte lijnen tussen collega’s”- Bernadet, Salarisadministrateur


Wat ga je doen?
In deze functie ondersteun je onze ervaren salarisadministrateur bij de salarisverwerking. Samen doen jullie de volledige salarisadministratie, met de juiste afdrachten aan de Belastingdienst en het pensioenfonds. Daarnaast zul je diverse werkzaamheden gaan uitvoeren rondom het roosteren van ons personeel. Ook ondersteun je de afdeling P&O bij hun werkzaamheden.  

Deze functie is heel divers! Hierbij een greep uit de werkzaamheden:

 • Jij verzamelt, controleert personeels-en salarismutaties en de verzorgt de verwerking van de mutaties ten behoeve van de salarisadministratie.
 • Jij bereidt de salarisuitbetaling van ons personeel voor.
 • Jij sluit periodegegevens af, verzorgt loonjournaalposten en zorgt voor aansluiting bij de grootboekadministratie.
 • Je verstrekt tijdig de benodigde informatie aan instanties, zoals pensioenfonds, Belastingdienst en deurwaarders.
 • Je stelt werkgeversverklaringen op, maakt proforma berekeningen, levert documenten aan voor (interne) controles, controleert de ontvangen uitkeringen UWV en zorgt voor de vereiste aansluitingen.
 • Je voert correcties en controles op de personeelsroosters uit.
 • Je maakt rapportages op uit het salaris- en HR-systeem.
 • Je verricht administratieve P&O-werkzaamheden, zoals het bijhouden van de verzuimadministratie en het opstellen en plaatsen van vacature-teksten en het zorgen van de administratieve afhandeling hiervan.

Wat biedt de Parabool jou?
Wij bieden jou een contract voor een jaar en hebben natuurlijk de intentie daar bij goed functioneren na een jaar een vast dienstverband van te maken. Verder:

 • De kans om te werken bij één van de Beste Werkgevers van 2020!
 • Wij bieden jou de ruimte met ons mee te denken en jouw persoonlijke aanpak in te brengen en verder te ontplooien. We kiezen er bij de Parabool voor om verantwoordelijkheid zo dicht mogelijk bij de werkvloer te houden, wat zorgt voor uitdaging en professionaliteit.
 • We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Gehandicaptenzorg, functieschaal FWG 40 (max. € 2993,-- op basis van fulltime)
 • Je wordt onderdeel van het leuke P&O team van de Parabool, waar nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en zich herkennen in onze kernwaarden Persoonlijk, Deskundig, Betrouwbaar én Samen!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met -jouw toekomstige collega- Bernadet 06-10913737. Zij vertelt je graag waarom zij met enthousiasme en plezier bij de Parabool werkt!

Sla jij je vleugels uit bij de Parabool? Maak er werk van!

Weet je genoeg en ben je al helemaal overtuigd dat deze veelzijdige functie is wat jij wilt? Wacht dan niet en stuur je motivatiebrief en cv vóór 24 januari 2022 via de sollicitatiebutton, dan spreken we jou gauw! De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 31 januari en donderdagochtend 3 februari a.s.

 

 

 

 

.

.

.

Type Vacature
Organisatie De Parabool
Locatie Service Bureau Schalkhaar
Postcode 7433 PR
Stad Schalkhaar
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem voor meer informatie contact op met -jouw toekomstige collega- Bernadet 06-10913737.
Functie(s) Personeelsadviseur
Salarisadministrateur
Publicatiedatum 10-01-2022
Reageer voor 25-01-2022
Ingangsdatum 10-01-2022
Nummer 107052
Doorsturen Bekijk PDF

De Parabool

Als kleine nuchtere organisatie voelen wij ons al jaren thuis in Salland. Om ons heen zien wij de zorg verzakelijken. Grote fusies, papierstapels, bureaucratisering, loketten. Bij De Parabool willen wij willen vooral onszelf blijven: een organisatie waar de mens centraal staat. Waar je als individuele medewerker wordt gezien en het beste van jezelf kunt laten zien.

Meer over De Parabool