Medewerker Schoonmaak | Tijdens schooltijd | Beekbergen | 20 uur
Atlant

Functieomschrijving

Houd je van afwisseling in je werk en contact met onze bewoners tijdens jouw werk? Zorg je graag voor een schone omgeving? Atlant heeft ruimte voor een:

Medewerker Schoonmaak | Korsakov

Wat ga je doen?
We zoeken voor locaties Markenhof en Marken Haven in Beekbergen iemand die 20 uur per week beschikbaar is. Op deze locaties werk je in een team, maar je gaat zelfstandig te werk om bewonerskamers, huiskamers, algemene ruimtes etc. schoon te maken. Waar nodig bedien je verschillende machines met betrekking tot het vloeronderhoud (bv. schrobzuigmachine, highspeed- en een schijfsmachine). Bij ziekte en/of vakanties van andere collega’s spring je waar mogelijk bij op andere afdelingen. Als je komt werken bij ons team op locaties Markenhof en Marken Haven dan werk je met bewoners met het syndroom van Korsakov

Alvast nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Atlant & het team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.
Samen met jouw collega’s maak jij onderdeel uit van het schoonmaakteam, maar je werkt nauw samen met het zorgteam op de afdeling. Daarnaast sta je in nauw contact met bewoners en collega’s. De sfeer onder collega’s is informeel en dat draagt eraan bij dat iedereen bereid is elkaar te helpen als dat nodig is. Elke dag ga jij met jouw collega’s de uitdaging aan om het weer schoon te krijgen. 

Functie eisen

Wat neem je mee?
Heb jij ervaring in de schoonmaak en beheers je de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.416,15 euro (CAO VVT FWG 15) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast contract;
• 20 uur per week;
• Werken tijdens schooltijden mogelijk;
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Collega worden? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet voor 11 juni! Voor vragen kun je contact opnemen met Christien Wigchers Schreur (Coördinator facilitaire zaken Markenhof) op 06 51 05 50 58. 

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 48-23
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7314 GD
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 17-04-2023
Reageer voor 11-06-2023
Ingangsdatum 17-04-2023
Nummer 119388
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant