Medewerker Schoonmaak algemene ruimtes
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Wil jij werken bij een organisatie waarin jij jezelf kan en mag zijn? Wil jij gehoord worden? Heb je hart voor ouderen en oprechte aandacht voor hen? Dan is werken bij Driezorg iets voor jou! Als grootste ouderenzorg aanbieder in Zwolle is Driezorg altijd dichtbij. Per direct zijn wij op zoek naar een:

                Medewerker Schoonmaak algemene ruimtes
                                  12 tot 18 uur per week 

Zo’n 1500 cliënten en bewoners maken gebruik van de zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Wij willen dat zij bij Driezorg een vertrouwd en veilig (t)huis vinden. Daar zorgen we voor samen met onze collega’s (800) en vrijwilligers (650). Als grootste ouderenzorgorganisatie in Zwolle doen we ertoe. Met onze 10 locaties in Zwolle en 1 locatie in Hattem zijn we altijd dichtbij. 

Naast intramurale zorg (verpleging/verzorging), extramurale zorg/ondersteuning zoals wijkzorg en huishoudelijke hulp, bieden we ook verhuur & verhuurservices, en extra services zoals alarmering, wasverzorging en catering. Als gastheer/gastvrouw werken bij Driezorg betekent werken in een inspirerende en innoverende werkomgeving. 

Samen bouwen we aan een toekomstbestendige en eigentijdse organisatie met een (blijvende) gezonde bedrijfsvoering als basis. Dit vraagt van de medewerkers dat zij verantwoordelijkheid nemen en krijgen over eigen functioneren, persoonlijke ontwikkeling en deskundigheid. Hiervoor zijn we binnen Driezorg begonnen met een continue verbeteren met behulp van de lean filosofie.

De medewerker schoonmaak algemene ruimte verzorgt de (dagelijkse) schoonmaakwerkzaamheden in algemene ruimte. Je maakt deel uit van een team dat op de verschillende locaties van Driezorg de algemene ruimtes schoonmaakt. Je maakt deel uit van de afdeling bedrijfsvoering en ontvangt leiding van teammanager facility management.

Functie eisen

Aan de hand van normen omtrent schoon en leefbare werkomgeving maak je resultaatgericht de algemene ruimtes schoon met de meest voorkomende onderhouds materialen en middelen. Jij zorgt ervoor dat de cliënten en medewerkers zich prettig voelen in een schoon huis. 

Wat wij vragen van jou:
Iemand die houdt van schoonmaken, niet houdt van stilzitten en de handen uit de mouwen steekt. Je kan goed zelfstandig werken, prioriteiten stellen en hebt ervaring in het schoonmaken. Schoonmaak is een vak! Dat zien wij, als Driezorg, en daar zoeken wij een gemotiveerde medewerker voor.

Wat wij verder vragen is:

 • Relevante schoonmaak ervaring;
 • Computervaardigheden is een pré;
 • Representatieve uitstraling en goed nederlands sprekend en op schrift;
 • Je bent dagelijks inzetbaar vanaf 7.00 uur;
 • Je bent minimaal 1 weekend in de 4 weken beschikbaar;
 • In bezit van fiets en auto, omdat het kan voorkomen dat je op 1 dag op 2 locaties moet schoonmaken.

Inschaling

Wat wij bieden 

Wij bieden jou een uitdagende baan in een groeiende en innoverende omgeving. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en betrokken team en een organisatie die volop in beweging is.

 • Wij bieden jou een baan voor 12 tot 18 uur per week voor 1 jaar, waarna er de intentie is om het contract te verlengen voor onbepaalde tijd; 
 • De functie is ingedeeld in FWG 10 conform cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen
  en Thuiszorg (VVT);
 • Betekenisvol en dankbaar werk;
 • Goede sfeer en een leuk team;

Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 1 oktober 2021.

Het nemen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig).

Meer informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende baan? Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Monique Schrijver, Teammanager facilitair, via het algemene telefoonnummer van Driezorg  038-2001100. 

Ook kun je informatie over Driezorg vinden via www.driezorg.nl 

Interesse?

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van CV voor 28 september 2021 naar ons toe. Wij vragen je wel echt alleen te reageren als je voldoet aan het profiel.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-09-2021
Reageer voor 28-09-2021
Ingangsdatum 15-09-2021
Nummer 71132
Doorsturen Bekijk PDF