Medewerker schoonmaak| Beekbergen| 24 uur
Atlant

Functieomschrijving

Houd je van afwisseling in je werk en contact met onze bewoners tijdens jou werk. Zorg je graag voor een schone omgeving? Atlant heeft ruimte voor een:

Medewerker schoonmaak | Marken Haven |Beekbergen

Kom jij ons team versterken
Als schoonmaakmedewerker interne dienst kom je te werken binnen een gezellig team op locatie Marken Haven, dit verpleeghuis op één kilometer van Beekbergen beschikt over 100 mooie appartementen. In Marken Haven is 24 uur per dag intensieve zorg voorhanden, gericht op bewoners met een gerontopsychiatrische hulpvraag. Behalve de schoonmaak, vallen onder de interne dienst ook de recepties, linnenkamer, technische dienst en vervoer & transport. Samen met jouw collega’s maak jij onderdeel uit van het schoonmaakteam, maar je werkt nauw samen met het zorgteam op de afdeling. Daarnaast sta je in nauw contact met bewoners en collega’s. De sfeer onder collega’s is informeel en dat draagt eraan bij dat iedereen bereid is elkaar te helpen als dat nodig is. Elke dag ga jij met jouw collega’s de uitdaging aan om het weer schoon te krijgen. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen!

Wat ga je doen
Wij zoeken iemand die beschikbaar is om voor 24 uur per week schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren op de locatie Marken Haven. Op de locatie werk je in een team, maar je gaat zelfstandig te werk om bewonerskamers, huiskamers, algemene ruimtes, etc. schoon te maken. Waar nodig bedien je verschillende machines met betrekking tot het vloeronderhoud (bv. Schrobzuigmachine, highspeed- en een schijfsmachine). Bij ziekte en/of vakanties van andere collega’s spring je waar mogelijk bij op afdelingen. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Je hebt praktische kennis van en ervaring met schoonmaak taken en hygiëneregels. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep(en) van Atlant. Verder is het belangrijk dat:
• Je de Nederlandse taal goed beheerst zodat je in staat bent zelfstandig met collega’s en met klanten te overleggen;
• Je fysiek en conditioneel sterk bent i.v.m. het fysieke schoonmaakwerk;
• Je flexibel kunt omgaan met wijzigingen in planning en totaal overzicht kan behouden;
• Je representatief bent, een klantgerichte houding hebt (zet de bewoner centraal) en affiniteit hebt met de zorg;
• Je in staat bent zelfstandig te werken en zelfstandig je werkzaamheden in te plannen.   

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Naast een salaris van maximaal €2.345,78 euro (FWG 15, cao VVT op basis van een 36-urige werkweek) bieden wij:
• Een werkplek bij een proactieve organisatie waar je de ruimte krijgt om je te ontplooien en jezelf te zijn;
• In eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met uitzicht op vast. 

Bijzonderheden

Wil jij verder
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie uiterlijk 13 oktober 2022 via de knop “Solliciteren”.  Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier. 

Weten hoe solliciteren bij Atlant gaat? Kijk mee en volg de sollicitatie van Sander! 

Heb je nog vragen?
Bel of app dan met Lisanne van Assen, Coördinator Facilitaire Zaken, op nummer 06 57 65 93 86. 

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 110-22
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 16-09-2022
Reageer voor 13-10-2022
Ingangsdatum 16-09-2022
Nummer 114031
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant