Medewerker schoonmaak|Flexpool
Atlant

Functieomschrijving

Houd je van afwisseling in je werk en contact met onze bewoners tijdens jou werk. Zorg je graag voor een schone omgeving?  Atlant heeft ruimte voor een:

Medewerker schoonmaak |Flexpool
16-24 uur 

Kom jij ons team versterken
Vanuit de flexpool bieden wij ondersteuning aan de teams en locaties die dat nodig hebben. Deze indeling maken wij in regio’s, zodat je niet op iedere locatie hoeft te werken. 

De regio’s zijn:
Beekbergen                       - locatie; Markenhof, Marken Haven  en Sprengenhof
Apeldoorn de Maten      - locatie; Berghorst, Heemhof en Koningin Wilhelmina
Apeldoorn Centrum       - locatie; Loohof en Berkenhove

Daarnaast heb jij invloed op jouw werkdagen. Je kunt bij ons aangeven op welke dagen je wel en niet beschikbaar bent voor Atlant. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen. 

“Lieve bewoners en humor met collega’s maakt het voor mij fijn en mooi werken bij Atlant!”
Chantal Spijkers (Medewerker Schoonmaak)

Mooie uitdaging
Als medewerker schoonmaak voer jij alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden uit. Je werkt op de afdelingen en locaties waar je nodig bent. De ene keer maak je bijvoorbeeld schoon  bij bewoners op een afdeling psychogeriatrie en de andere keer ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de algemene ruimtes in het verpleeghuis voor bewoners met het syndroom van Korsakov. Je krijgt ook de verantwoordelijkheid om linnen goed te verdelen, bedden te verschonen en bijvoorbeeld de voorraad bij te houden van jouw afdeling.

Functie eisen

Jij bent iemand die 
• Goed in teamverband kan samenwerken, maar ook zelfstandig werkzaamheden kan verrichten;
• Flexibel inzetbaar, de werktijden zullen vaak in de ochtend zijn; 
• Bereid is te werken tijdens feestdagen en in de weekenden; 
• De Nederlandse taal beheerst, zowel mondeling als schriftelijk.

Inschaling

Bij Atlant krijg je
Een werkplek bij een proactieve organisatie waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn. Een vast contract voor 16–24 uur per week met een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.345,78 bij fulltime werken (CAO VVT FWG 15). Enthousiaste en betrokken collega’s. 

Vind je het leuk om te zien hoe een dag als schoonmaak medewerker er uitziet bij Atlant? Kijk naar de vlog van Mir & Onur, Marian vertelt hier meer over haar werk als schoonmaak medewerker.

Bijzonderheden

Collega worden van Chantal en Marian? Solliciteer hier
Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen bel of app met Leon Hoogenberg, coördinator facilitaire zaken op 06 83 12 78 90. 

Weten hoe solliciteren bij Atlant gaat? Kijk mee en volg de sollicitatie van Sander! 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Sfeerproeven? Natuurlijk is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen en jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. 
We zijn benieuwd naar jou! 

Type Vacature
Intern nummer 17-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 25-02-2022
Reageer voor 14-10-2022
Ingangsdatum 25-02-2022
Nummer 108437
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant