Medewerker Secretariaat - 16/20 uur
Horizon

Wat ga je doen

iHUB gaat voor een veerkrachtige generatie in 2040. Hierbij nemen we de levenslust van kinderen en jongeren als vertrekpunt. Om ons ideaal te realiseren zoeken wij mensen met energie en een hart dat klopt voor kinderen en jongeren.

Ben jij een vriendelijke, representatieve en gestructureerde doener? Dan bieden wij jou de tijdelijke, uitdagende functie van Medewerker secretariaat voor onze locatie Rijnhove in Alphen aan den Rijn!

Wat ga je doen
Jij bent het visitekaartje van de locatie. Je bent in eerste instantie gericht op de ontvangst van jongeren, klanten en collega's. Je zorgt ervoor dat bezoekers, leveranciers en medewerkers zich welkom voelen. Zowel aan de balie als aan de telefoon sta je mensen professioneel en persoonlijk te woord. De telefooncentrale is bij jou in goede handen. Jij houdt ook toezicht op wie binnenkomt en weggaat.

Bij deze functie horen ook administratieve werkzaamheden ten behoeve van de cliënten administratie zoals aanmaken, registeren en afronden dossiers, het verzenden en afhandelen van correspondentie, verwerken van rapportage, het afhandelen van e-mails in de algemene mailbox en het verwerken van benodigde informatie/gegevens in ons cliënten systeem Medicore.

Locatie Rijnhove te Alphen aan den Rijn

Met geheel eigen sport- en onderwijsvoorzieningen biedt Rijnhove residentiële zorg en onderwijs aan jeugdigen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar met complexe ontwikkelings-, leer-, en/of gedragsproblemen. Hierdoor hebben zij extra aandacht en begeleiding nodig die hun ouders/opvoeders niet voldoende zelf kunnen geven. De jeugdigen verblijven zowel overdag als s nachts op de groep. De behandelgroepen bestaan uit acht tot tien jeugdigen, welke samen met de groepsleiders een woning delen.

Wat vragen wij van jou
  • Je bent klantvriendelijk en kan je goed inleven in onze klanten en jongeren;
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen (zoals bijvoorbeeld Outlook en Word) en bezit voldoende vaardigheden deze toe te passen;
  • Je bent een vriendelijke, representatieve en gestructureerde doener;
  • Je bent een vriendelijk persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Je blijft rustig, bent stressbestendig, hebt van nature gezag, inlevingsvermogen en een dosis humor!
Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Wat bieden wij jou
  • Een tijdelijk dienstverband in verband met ziektevervanging voor 24 uur per week voor in eerste instanties 6 maanden met uitzicht op verlenging. De werkdagen zullen maandag, donderdag en vrijdag zijn;
  • Salaris conform CAO Jeugdzorg, de functie is ingedeeld in schaal 4. Het salaris bedraagt minimaal €1924,09 en maximaal €2623,43 bruto per maand bij een fulltime (36 uur per week) dienstverband;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via CultuurWerkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Solliciteer en contact
Ben jij de Medewerker secretariaat die zich in dit profiel herkent en denkt "dit is mijn volgende uitdaging!"? Solliciteer dan direct! Voor informatie kun je contact opnemen met Imre Rijsdam, Hoofd secretariaat, via telefoonnummer 088-9961700.

Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure bij gelijke geschiktheid. Voor iHUB is diversiteit en inclusie binnen de organisatie waardevol. Sollicitanten die een afspiegeling zijn van onze eigen cliënten (culturele, etnische en seksuele diversiteit en/of ervaringsdeskundigheid met de problematiek en hulpverlening) zijn van harte welkom.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Horizon
Locatie Rijnhove, locatie van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs in Alphen a/d Rijn
Postcode 2406AG
Stad Alphen aan den Rijn
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Secretaresse
Publicatiedatum 10-05-2022
Reageer voor 21-06-2022
Nummer 110767

Horizon

Samen bouwen aan de toekomst Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, docenten, trainers en Individueel Trajectbegeleiders werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open, gesloten en justitiële jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jongeren die er zonder hulp niet uit komen. We hebben locaties in Zutphen, Harreveld en Sassenheim.

Meer over Horizon