GEDIPLOMEERD MEDEWERKER STERIELE MEDISCHE HULPMIDDELEN
Saxenburgh

Ben jij die deskundige medewerker die graag goed werk aflevert aan de gebruiker, samen met je collega’s? Wij van de Centrale Sterilisatie Afdeling zijn per direct op zoek naar jou! MEDEWERKER STERIELE MEDISCHE HULPMIDDELEN.

Hoe ziet het werken bij de Centrale Sterilisatie Afdeling er uit?
De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) is gesitueerd naast het moderne OKCentrum in ons nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum. De CSA is onderdeel van de afdeling OK. Een goed functionerende CSA is van essentieel belang voor de continuïteit van de patiëntenzorg.

Je werk is gericht op het reinigen, desinfecteren, controleren, samenstellen, steriliseren en distribueren van alle reusable medische hulpmiddelen die nodig zijn bij een ingreep ten behoeve van de operatieafdeling, poliklinieken en andere gebruikers van steriele medische hulpmiddelen. Ook de reiniging en desinfectie van flexibele scopen behoort tot de werkzaamheden.
Je zet materialen en middelen klaar, beheert de voorraden op de operatiecentra en ruimt gebruikte middelen op.
Naast deze werkzaamheden is het belangrijk dat je let op de patiëntveiligheid en de wijze van samenwerking binnen en tussen afdelingen, door goed te signaleren.
Je neemt deel aan overleg, geeft de klant op verzoek uitleg over het gebruik van gesteriliseerde medische hulpmiddelen en deelt jouw kennis en expertise met de stagiaires en leerlingen binnen OK/CSA.

Een aandachtsgebied maakt onderdeel uit van je werkzaamheden naast MSMH. Denk hierbij aan onderwerpen als kwaliteit, VIM, instrumentenbeheer, continu verbeteren, track&trace, leerlingbegeleiding etc.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat heeft ons team nodig?
Een enthousiaste, betrokken en positief ingestelde collega in het bezit van het diploma “MSHM”.
Je werkt nauwkeurig en je weet wat de klant van je verwacht.
Het leveren van kwaliteit vind je belangrijk. Je signaleert afwijkingen, bent alert op fouten en denkt mee over verbeteringen.
Je kunt de rust bewaren in stressvolle situaties en zoekt samen met het team naar de beste oplossing. Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.

Wat kunnen wij jou bieden? 

  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd
  • Een deeltijd die ligt tussen 24 tot 36 uur gemiddeld per week. 
  • Salaris is minimaal €1.938,-- en maximaal € 2.882,-- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 35)
    • Er komt nog vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van deze vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je, wil je meelopen of wil je nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Sietske Mulder, teammanager via s.mulder@sxb.nl

Je kunt reageren tot 1 oktober 2021.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.090
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Sietske Mulder, teammanager via s.mulder@sxb.nl
Functie(s) CSA medewerker
Publicatiedatum 01-10-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 71202
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh