Medewerker Technische Dienst - 32/36 uur
Horizon

Wat ga je doen

Medewerker Technische Dienst is een vak apart en al helemaal in de jeugdzorg! Dynamisch is het woord dat van toepassing is op onze branche en daardoor ook de rol waarop jij solliciteert! Wil je eens in een hele andere setting werken als Medewerker Technische Dienst en kan jij naast het creëren van een veilige omgeving het verschil maken voor onze jongeren? Sta jij je mannetje of vrouwtje en draai jij je handen er niet voor om de verantwoording te hebben voor onderhoud van de panden en het gehele terrein? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je op onze locatie Harreveld in het prachtige Gelderland!

Wat ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van allerhande onderhoudswerk, maar zorgt ook mede zelf voor een goede prioritering en planning. Je bent betrokken bij het beheer van de terreinen, zodanig dat wordt bijgedragen aan een representatieve omgeving rondom de gebouwen. Verder verricht je ondersteunende werkzaamheden bij verbouwingen, verhuizingen, huisvesting en projecten. Ook ben je als team het aanspreekpunt voor de brandweer met betrekking tot de panden. Juist die afwisseling door contact te hebben met diverse collega's, jongeren en de leveranciers maken jouw baan tot een hele gezellige en dynamische!

Je werkzaamheden worden via het computerprogramma TopDesk centraal ingedeeld. Daarnaast verwachten we dat je met een gezonde blik zelf goed om je heen kijkt wat nodig is. Je hebt contact met de locatiemanager van Harreveld, de teamleider Facilitair en Huisvesting en met de andere leidinggevenden op het terrein over de organisatie van werkzaamheden. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de locatiemanager en aan de teamleider.

In Harreveld (Gelderland) hebben we de gesloten locatie het Anker (JeugdzorgPlus 92 bedden incl. 12 ZIKOS-plaatsen) en de open locatie Prisma. De locaties Anker en Prisma spelen in op de maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van open, gesloten en ambulante jeugdzorg en de daarbij behorende dynamiek.
De jongeren bij de locatie het Anker kennen, ook in vergelijking met andere JeugdzorgPlus, een hoog forensisch profiel. Dit wil zeggen dat zij ernstige gedragsproblemen hebben die verblijf binnen maximale geslotenheid van een locatie zoals het Anker noodzakelijk maakt.

Wat vragen wij van jou
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde vakgerichte technische MBO opleiding, bijvoorbeeld elektrotechniek, of Installatie- en regeltechniek. Kennis van bouwkundige zaken is een pre;
 • Verder heb je technisch inzicht en kennis van richtlijnen ten aanzien van veiligheid, ARBO, milieu en kwaliteit;
 • Je bent gewend om zelfstandig te werken, maar je kunt ook goed in teamverband werken;
 • Je beschikt over een EHBO of BHV-diploma, of bent bereid dit te halen;
 • Je hebt de kracht om je zaken snel eigen te maken;
 • Je bent representatief in je contact naar externen, maar ook naar jongeren en medewerkers;
 • Als persoon ben je een doorzetter, flexibel, enthousiast en sta je stevig in je schoenen;
 • Je bent bereid om gezamenlijk met de andere collega's eens per 3 weken een volle week bereikbaarheidsdienst mee te draaien waarvoor een aparte vergoeding wordt verstrekt.
Wanneer je bij ons komt werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening.

Wat bieden wij jou
 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Salaris conform CAO Jeugdzorg. schaal 5;
 • We starten met een jaarcontract, met de mogelijkheid deze te verlengen of een contract voor onbepaalde tijd af te sluiten;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via CultuurWerkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Type Vacature
Organisatie Horizon
Locatie Harreveld, locatie van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs
Postcode 7135JJ
Stad Harreveld
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 11-07-2022
Reageer voor 21-12-2022
Nummer 112445

Horizon

Samen bouwen aan de toekomst Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, docenten, trainers en Individueel Trajectbegeleiders werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open, gesloten en justitiële jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jongeren die er zonder hulp niet uit komen. We hebben locaties in Zutphen, Harreveld en Sassenheim.

Meer over Horizon