Medewerker Technische Dienst
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij ervaring met onderhoudswerkzaamheden?
 • Ben jij in bezit van minimaal een MBO niveau 3 diploma?
 • Heb jij affiniteit met de ouderendoelgroep? 

Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Binnen het organisatieonderdeel Twinta verricht je onderhoudswerkzaamheden zelfstandig uit aan de hand van richtlijnen, procedures en afspraken. Je voert controles uit en verricht bouwkundige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, installaties, terreinen en inventaris.

Jij hebt als onderhoudstimmerman ervaring met alle veelvoorkomende timmeronderhoudswerkzaamheden zoals: deuren en ramen afhangen, kozijnen vervangen, deelvervangingen houtrot, plafonds uitraggelen en voorzien van gipsplaten, tussenwanden plaatsen, hang- en sluitwerk vervangen en divers aftimmerwerk, herstel lichte tegelwerkzaamheden. De werkzaamheden vinden veelal in een bewoonde of bewerkte omgeving plaats, waardoor je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken. Jij levert als Medewerker Technische Dienst zelfstandig een mooi en goed stuk werk af.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO niveau 3 denk- en werkniveau
 • Je hebt relevante ervaring als Medewerker Technische Dienst
 • In het bezit van rijbewijs B-E
 • Je beschikt over een VCA certificaat of bent bereid dit gratis te behalen
 • Iemand die het vak van onderhoudswerkzaamheden begrijpt en affiniteit heeft met de doelgroep van Carintreggeland
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
 • Oplettend en houdt het overzicht, werkt netjes en veilig.
 • Hulpvaardig en sociaal vaardig. 

Je vindt bij ons:

 • Een mooie, dynamische functie in een open, lerende organisatie die volop in beweging is.
 • Samenwerking in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met een mogelijkheid tot vast dienstverband.
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 40.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker techniek
Publicatiedatum 16-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72891

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland