Medewerker technische dienst
Zorgfederatie Oldenzaal

Wat ga je doen?

De technische dienst is werkzaam ten behoeve van de locaties Mariahof en Scholtenhof van de Stichting Zorgfederatie Oldenzaal. De technisch medewerker is verantwoordelijk voor technische onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van technische storingen in de gebouwen en op de terreinen, de daartoe behorende apparatuur en inventaris, voor zover die betrekking hebben op het huurdersonderhoud.

De technisch medewerker maakt een werkplanning op basis van verzamelde werkopdrachten en is verantwoordelijk voor een correcte registratie van energieverbruik, tijdsbesteding voor derden, kosten van gebreken ten behoeve van de doorrekening aan derden. De technisch medewerker controleer en accordeert het werk door derden en de energieverbruikoverzichten – en rekeningen en is daarbij verantwoordelijk voor het op peil houden van de voorraden voor de technische dienst. Zo nodig doet de technisch medewerker voorinvesteringen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Relevante en afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau;
  • 4 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek en onderhoud;
  • Ruime PC vaardigheden, en heeft in ieder geval kennis van het MS Office pakket;
  • Leerbare houding en draagt dan ook zorg voor het bijhouden van ontwikkelingen op het vakgebied door bijvoorbeeld het lezen van vakliteratuur;
  • Zelfstandige instelling waardoor zonder hulp van andere gefunctioneerd kan worden.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een uitdagende functie met volop kansen om je kwaliteiten in te zetten en om je te kunnen ontwikkelen; 
  • Een enthousiast, collegiaal en zelforganiserend team in een kleinschalige organisatie;
  • Een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden: voordelige aanschaf van tablet, smartphone of fiets. Of een bijdrage van de werkgever tbv jouw gezondheid en bewegen. Tevens ondersteuning door Medical Plaza ter voorkoming van fysieke klachten;
  • Een actieve personeelsvereniging die geregeld een aantal leuke en sportieve activiteiten organiseert;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 35.

Bijzonderheden

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie? We maken graag tijd vrij om met je in gesprek te komen. Ook bieden we je de mogelijkheid om een keer vrijblijvend mee te lopen in ons team om ons beter te leren kennen!

Direct solliciteren?

Dat kan via onze website. 

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je terecht bij Jolanda Olde Rikkert, Leidinggevende woon-/leefgebied Mariahof, tel: 0541-513433.

Type Vacature
Organisatie Zorgfederatie Oldenzaal
Locatie Stichting Zorgfederatie Oldenzaal, locatie Scholtenhof
Postcode 7573CG
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Inval
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 07-11-2019
Reageer voor 15-11-2019
Nummer 49135

Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal is een kleinschalige professionele organisatie waar de mens telt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar goede zorg die vertrouwd voelt. Wij leveren thuiszorg en cliënten kunnen bij ons wonen in de woonzorgcentra Scholtenhof en Mariahof of in de diverse zorgwoningen. Daarnaast bieden we onder andere hulp in de huishouding, dagverzorging en welzijnsactiviteiten. De zorg aan cliënten wordt vorm gegeven vanuit het streven naar maximale zelfstandigheid en de zorgbehoefte van de cliënt. We vinden het belangrijk dat cliënten, medewerkers (circa 350) en vrijwilligers (circa 275) zich thuis voelen in onze organisatie en we zijn trots op onze keurmerken.

Meer over Zorgfederatie Oldenzaal