MEDEWERKERS TECHNISCHE DIENST VOOR DE AFDELING HUISVESTING TE OMMENS
Baalderborg Groep

Functieomschrijving

De afdeling Huisvesting is op zoek naar:

 Medewerkers technische dienst
Voor 18 - 24 uur per week

Waar ga je werken?
De Baalderborg Groep biedt met circa 1.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en aan ouderen. Ruim 80 locaties voorzien in wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. De Baalderborg Groep biedt ontwikkelingsmogelijkheden, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. De christelijke stichting heeft als kernwaarden ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit.

Wat ga je doen?
Als medewerker technische dienst adviseer en begeleid je bij onderhoudswerkzaamheden, aanpassingen en reparaties aan of in gebouwen, terreinen, inventaris. Je voert periodieke controles en kleine herstelwerkzaamheden uit en bewaakt de algemene veiligheid en ordelijkheid in en om de locaties.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wat breng je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding in het vakgebied bouw en installaties op mbo niveau 3, aangevuld met vakspecifieke (na)scholing en ervaring met de diverse werkzaamheden. Indien noodzakelijk ben je bereid om scholing te volgen. Daarnaast heb je kennis van de geldende procedures, werkvoorschriften en relevante applicaties en wet- en regelgeving. Tevens heb je kennis/ervaring van/met de geldende (veiligheids)richtlijnen en ARBO-voorschriften. Je kan goed met een computer overweg. Je kan zowel zelfstandig als samen werken en hebt een flexibele werkhouding. Je hebt goede contactuele vaardigheden en weet van aanpakken. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Inschaling

Wat hebben wij je te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ge­handicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 40 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal
€ 2.807,00 bruto op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Wat je verder moet weten?
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor een 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging, ook zal na 1 jaar bekeken worden of er uitbreiding van uren nodig is. De werkzaamheden worden verricht op verschillende locaties, standplaats voor de functie is Ommen

Je wordt via de mail op de hoogte gehouden maar reserveer alvast 1 mei a.s. in je agenda!

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep in Ommen
Postcode 7731VH
Stad Ommen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Joke Nijhof (Hoofd Huisvesting), te bereiken via telefoonnummer: 06-23778657.
Functie(s) Medewerker techniek
Publicatiedatum 09-04-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-04-2019
Nummer 45044
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep