medewerker wasserij Angeli Custodes Raalte
ZGR

Wat zijn je taken?

Als medewerker wasserij draag je zorg voor het leveren van schone, verzorgde en gesorteerde was aan de cliënten en aan de afdelingen.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en je hebt ervaring met het gebruik van was- en schoonmaakmiddelen en apparatuur.

Tevens heb je kennis van linnenverzorging. Je werkt zelfstandig en lost problemen zoveel mogelijk naar eigen inzicht op. Andere belangrijke persoonlijkheidskenmerken zijn:

Cliëntgericht, flexibel, stressbestendig en hygiënisch.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een afwisselend, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor een jaar en daarna onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 1.774,69 (functiegroep 10) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 17. 

Bijzonderheden

 

 

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij de medewerkers van de wasserij, telefoonnummer 088-6564208.
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 08-04-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 23-04-2021
Nummer 64324
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR