Medewerker Welzijn & Activering
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor het welzijn van de cliënten?
 • Heb jij vernieuwende ideeën en hart voor ouderen?
 • Heb jij een afgeronde opleiding agogisch werk ?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als Medewerker Welzijn en Activering heb je goede ideeën over welke welzijnsactiviteiten aansluiten bij de cliënt(en). Je gaat op basis daarvan allerlei activiteiten coördineren, organiseren en zelf begeleiden. Soms zijn de activiteiten gericht op 1 cliënt, een andere keer werk je in groepsverband. De cliëntvraag staat altijd centraal. Je observeert de cliënt tijdens de activiteit en rapporteert over je bevindingen. Ook zorg je voor ADL taken gedurende de dag. Het team bij de dagvoorziening bestaat uit medewerkers en vrijwilligers en werkt nauw met elkaar samen. Jij stuurt de vrijwilligers op inhoud aan en geeft waar nodig adviezen hoe ze een bepaalde activiteit goed kunnen inzetten. Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal woon/leef- en welzijnsklimaat en dat de cliënten zich begrepen voelen.

Gedurende de dag eten onze cliënten bij ons ook een warme maaltijd. Deze verzorgen we zelf, vaak met hulp van een aantal van onze cliënten die dit nog maar al te graag doen!

We zijn een klein en hecht team. Samen zorgen we ervoor dat onze dagvoorziening graag wordt bezocht. Samen zorgen we ervoor dat we een prettig rooster hebben, dat betekent dat we flexibel zijn, met elkaar meedenken en we tijdens vakantie en ziekte voor elkaar waarnemen. We hebben in ons team mogelijkheden voor iemand die op flexibele basis wil werken. 

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Opleiding activiteitenbegeleider / agogisch werk (niveau 4)
 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroepen
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen!
 • Je bent digitaal vaardig, je hebt ervaring met het uitwerken van ideeën, en plannen van activiteiten met behulp van de computer
 • Jij weet hoe je een glimlach weet te krijgen bij de cliënten

Wat vind je bij ons

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de cliënt(en).
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een digicoach die jou helpt wanneer je nog wat hulp kunt gebruiken in het werken met een iPad

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Agogisch hulpverlener
Publicatiedatum 03-09-2021
Reageer voor 01-02-2022
Nummer 70847

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland