Medewerker welzijn - locatie Avondzon
KleinGeluk

Functieomschrijving

Locatie Avondzon is een geliefd, kleinschalig woonzorgcentrum in Apeldoorn-Zuid. Cliënten wonen er veilig en kunnen er volop genieten van persoonlijke aandacht, deskundige zorg, met veel mogelijkheden en prettig comfort. Avondzon biedt ook kleinschalig wonen aan voor mensen met dementie (PG). Rondom het woonzorgcentrum staan zorgwoningen.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een collega in de functie van medewerker welzijn, voor gemiddeld 8 uur per week.

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op www.kleingeluk.nl

Wat ga je doen?

Als medewerker welzijn ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten en bied je individuele begeleiding en structuur aan.
Je ontwikkelt activiteiten voor de cliënten van de groepsverzorging op de huiskamer,
die gericht zijn op zelfstandigheid en welzijn en voert deze uit.

In de huiskamer ben je het vertrouwde gezicht voor de cliënten en familie en lever je een belangrijke bijdrage aan het “thuis” gevoel voor onze cliënten. Als medewerker welzijn luister je goed naar de cliënten om te ontdekken welke activiteiten het beste passen bij de persoon, zowel individueel als in groepsverband. Met jouw creativiteit en enthousiasme weet je dit te vertalen naar verschillende gezellige en zinvolle activiteiten. Met materialen en middelen weet je deelnemers te stimuleren. Het organiseren en coördineren van het dagprogramma hoort hier natuurlijk bij. Dit doe je samen met onze betrokken vrijwilligers en stagiaires, daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van het zorgteam.

Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar: met gezelligheid en humor die we samen hebben en een fijne samenwerking, waarbij iedereen weer eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Heb jij de volgende kennis en vaardigheden?

  • Je bent in het bezit van een afgerond mbo diploma niveau 3 richting SPW / MMZ/ AB of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring met de verpleeg- en verzorgingshuiszorg;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

  • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, 8 uur per week;
  • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 2.937,68 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Solliciteer dan door je CV en begeleidende brief te sturen via onze website werkenbij.kleingeluk.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Ronald van Gerrevink (Locatiemanager Avondzon), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Woonzorgcentrum Avondzon + Thuiszorg
Postcode 7331EB
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 8
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 30-06-2022
Ingangsdatum 06-05-2022
Nummer 110699
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk