Medewerker Welzijn - locatie Sainte Marie
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Voor onze locatie Sainte Marie, een sfeervolle en huiselijke woonzorgcentrum in Apeldoorn-Zuid in een rustige en groene omgeving, zijn wij op zoek naar een medewerker welzijn. Op Sainte Marie wonen ca. 50 cliënten. Er zijn volop mogelijkheden om anderen te ontmoeten en deel te nemen aan activiteiten. Ook is er een mooie binnentuin met beweegtoestellen waar cliënten bij mooi weer heerlijk kunnen wandelen.

Wil jij graag deel uit maken van een collegiaal, betrokken en enthousiast team? Beleef jij samen met onze cliënten de geluksmomenten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker welzijn ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten en bied je individuele begeleiding en structuur aan.
Je ontwikkelt activiteiten voor de cliënten van de groepsverzorging op de huiskamer,
die gericht zijn op zelfstandigheid en welzijn en voert deze uit.

In de huiskamer ben je het vertrouwde gezicht voor de cliënten en familie en lever je een belangrijke bijdrage aan het “thuis” gevoel voor onze cliënten. Als medewerker welzijn luister je goed naar de cliënten om te ontdekken welke activiteiten het beste passen bij de persoon, zowel individueel als in groepsverband. Met jouw creativiteit en enthousiasme weet je dit te vertalen naar verschillende gezellige en zinvolle activiteiten. Met materialen en middelen weet je deelnemers te stimuleren. Het organiseren en coördineren van het dagprogramma hoort hier natuurlijk bij. Dit doe je samen met onze betrokken vrijwilligers en stagiaires, daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van het zorgteam.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een afgerond mbo diploma niveau 3 richting SPW / MMZ/ AB of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring met de verpleeg- en verzorgingshuiszorg;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je toont initiatief en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk.

Inschaling

  • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor gemiddeld 24 uur per week; Daarna bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
  • Je krijgt een salaris volgens FWG schaal 35, CAO VVT (maximaal € 2.845,21 bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen, vóór vrijdag 24 september aanstaande, via de button ‘solliciteren’.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Roelof Zwiers (Locatiemanager) bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Sainte Marie
Postcode 7333NC
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 10-09-2021
Reageer voor 24-09-2021
Ingangsdatum 10-09-2021
Nummer 71029
Doorsturen Bekijk PDF

KleinGeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over KleinGeluk