Medewerker welzijn, Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou 

Als medewerker welzijn is het jouw taak om onze bewoners en/of cliënten een zinvolle dagbesteding aan te bieden. Je brengt dan ook in kaart wat zij hiervoor nodig hebben. Je bent echt iemand die onze bewoners kan enthousiasmeren en biedt structuur aan bij de activiteiten. Je ondersteunt ze bij de (welzijn) activiteiten om ze zo fysiek en actief mogelijk te houden. Dit kunnen de dagelijkse activiteiten zijn of activiteiten die jij zelf organiseert en uitvoert. Je vindt het dan ook leuk om zelfstandig dingen op te pakken. Verder ondersteun en ontlast je het team ook bij uiteenlopende werkzaamheden, zoals; lichte huishoudelijke werkzaamheden, het helpen bij de maaltijden en zo nodig lichte ADL handelingen.

Over ons 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.
Je werkplek is op 1 van onze 2 woonzorgafdelingen. Op deze afdelingen zijn steeds meer bewoners die behoefte hebben aan extra begeleiding en structuur. Deze begeleiding bied je op de nieuw te realiseren huiskamer op de afdeling waar je komt te werken. Een nieuwe functie dus voor deze afdeling, met volop mogelijkheden om mee te denken over de ontwikkeling hiervan.

Functie eisen

Je bent sociaal, geduldig en mensgericht en hebt affiniteit met de ouderenzorg. Daarnaast ben je creatief, en ben je een betrouwbaar aanspreekpunt voor collega's, bewoners en hun familie. Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent minimaal in het bezit van een MMZ3 of MMZ 4 diploma en het keuzedeel K0118 verzorgende en verpleegtechnische handelingen óf bent bereid om dit keuzedeel te volgen indien je deze niet bezit. Wat we ook belangrijk vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Inschaling

 Medewerker Welzijn
 schaal FWG 35 van de CAO VVT
 20-24 uur per week, contract voor bepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen
- medewerkers-event

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Bel dan even met Maaike Konter (Regiomanager) via 06-10029262 of mail naar [email protected] Vanaf 8 augustus beantwoord Marco Jong (Regiomanager) bereikbaar via 06-57998825 [email protected] graag je vragen.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met collega's recruitment , bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected] Gezien de vakantieperiode kan het zijn dat een collega wat lastig te bereiken is, collega’s van recruitment zijn altijd te bereiken via 0682005970. Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Heb je een momentje? 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 22 augustus 2022 in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 350
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 21-07-2022
Reageer voor 22-08-2022
Ingangsdatum 21-07-2022
Nummer 112755

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)