Medewerker Welzijn en Activering, Markelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maakt jouw hart een dubbele salto bij het creëren van een leuke dag vol tevreden cliënten?
 • Kan jij door jouw enthousiasme cliënten bewegen om deel te nemen aan leuke activiteiten?
 • Wil jij je graag bezig houden met het welzijn van cliënten?

Is jouw antwoord ja? Dan komen wij graag met jou in contact.

Onze Dagvoorziening Trefpunt is in Markelo. We werken ook veel samen met onze andere locaties Binnenhof en Kuierhoek.  Wij zijn een ontmoetingscentrum voor ouderen met psychosociale en/of somatische klachten. Als Medewerker Welzijn & Activering werk je aan de hand van een individueel cliëntdossier. Op basis daarvan zul je allerlei activiteiten coördineren, organiseren en zelf begeleiden. Soms zijn de activiteiten gericht op één cliënt en een andere keer werk je meer in groepsverband. De cliëntvraag staat altijd centraal. Tijdens de activiteit observeer je de cliënt en rapporteer jij jouw bevindingen. Ook zorg je gedurende de dag voor de ADL-taken. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor. Je werkt nauw samen met vrijwilligers. Deze vrijwilligers stuur je aan op inhoud en je geeft waar nodig adviezen over hoe een bepaalde activiteit goed kan worden ingezet.

In jouw functie heb jij oog voor een prettig en veilig leefklimaat, waarin cliënten zich begrepen voelen. Gedurende de dag eten cliënten tevens bij ons een boordmaaltijd met iets erbij. Deze verzorgen we zelf, vaak met hulp van een aantal van onze cliënten die dit nog maar al te graag doen! We zijn een klein en hecht team. Ons team bestaat uit 5 medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat onze dagbegeleiding graag wordt bezocht.

We hebben ook verschillende activiteiten die we organiseren:

·       Voorlezen krant
·       Creactieve activiteiten
·       Geheugentraining en bewegen

Wie ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 in de richting van activiteitenbegeleider/agogisch medewerker/maatschappelijke zorg of verzorgende IG
 • Of je bent student in jouw laatste leerjaar
 • Jij hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroepen 
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen! 
 • Jij hebt humor en je hebt een energieke uitstraling 
 • Je weet hoe je een glimlach weet te krijgen bij de cliënten 

Je vindt bij ons

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en je positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de cliënt(en)
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus en energiek team! 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen. 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd- en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

En voor inhoudelijke vragen kan je natuurlijk altijd even bellen met Sheila van der Weide op telefoonnummer: 06-34357655

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, Carintreggeland Huis Het Anholtskamp
Postcode 7475CZ
Stad Markelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sheila van der Weide op telefoonnummer: 06-34357655
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Agogisch hulpverlener
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 12-05-2023
Reageer voor 17-06-2023
Nummer 119456

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland