MEDEWERKER WONEN EN WELZIJN ALEIDA KRAMER IN COEVORDEN
Saxenburgh

Aleida Kramer zoekt een MEDEWERKER WONEN EN WELZIJN die de tijd neemt voor onze bewoner!

Hoe ziet het werken op de huiskamer eruit?
Jouw dag start om 8.00 uur. Met een lach op je gezicht dek je de tafel voor het ontbijt. In de ochtend voer je onder het genot van een kopje thee of koffie een mooi gesprek over vroeger of blader je samen door een fotoalbum. Soms vraagt een zorgcollega om onder haar supervisie een bewoner bij bijvoorbeeld de toiletgang te assisteren. .Je vindt een moment op de dag om via de tablet in ons digitale systeem producten zoals koffie, kwark en koekjes te bestellen, zodat de voorraad op orde blijft. Van de avond- of middagmaaltijd weet jij een feestje te maken door bewoners te laten meehelpen bij de voorbereiding en te laten genieten van lekkere etensgeuren. Je zorgt dat het aanrecht schoon is en de huiskamer er netjes uitziet. In de middag kijk je waar de bewoners behoefte aan hebben en of er gelegenheid is om een met een bewoner een wandelingetje te maken of een spelletje te spelen. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een niveau 2 diploma het liefst op zorggebied en bij voorkeur heb je al ervaring met psychogeriatrische bewoners. Wij kijken vooral naar jouw talenten. Je staat stevig in je schoenen en je weet hoe belangrijk het is dat jouw opgewekte en inlevende gedrag een positieve invloed heeft op de bewoner. Je signaleert veranderingen en overlegt dit met de zorgcollega’s. Je bent geduldig en houdt rekening met hun wensen en mogelijkheden om actief mee te doen. Op deze manier draag jij persoonsgerichte zorg uit en geef jij het gezellige thuisgevoel. Je bent de drijvende kracht in de huiskamer en jij draagt iedere dag bij aan het kleine geluk van onze bewoners. Een uitdagende functie die veel voldoening geeft.

Aleida Kramer in Coevorden
Onze gezellige locatie gericht op psychogeriatrische bewoners bevindt zich vlakbij het centrum van Coevorden. We zijn trots op onze ‘snoezelruimte’ met bad, geurtjes, lichtjes en muziek. Daarnaast zijn er gezamenlijke huiskamers. Hier kunnen bewoners gezamenlijk eten, maar als het de bewoners beter past om op de eigen kamer te eten, dan wordt dit gefaciliteerd. In de huiskamer is er ook gelegenheid om spelletjes te doen of samen te zingen. Hierin sluiten we aan bij de wensen van de bewoners. Je werkt van 8.00 tot 14.30 uur of van 16.00 tot 19.00 uur. Je bent een belangrijke schakel in het zorgteam op jouw afdeling. Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere afdelingen, die je zo nodig ondersteunt. Samen vormen we een warm en collegiaal team dat behulpzaam is en waarbij iedereen elkaar kent.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Een contract voor gemiddeld 16 uur per week
  • Salaris is minimaal € 2.077,40 en maximaal € 2.638,80 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 25).
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Mariëlle Schonewille, wijkmanager, via [email protected] via (0524) 53 78 19.

Je kunt uiterlijk reageren tot maandag 18 juli a.s. 

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.101
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Zorgcentrum Aleida Kramer
Postcode 7741 GB
Stad Coevorden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mariëlle Schonewille via [email protected] of bel 0524-537819
Functie(s) Helpende niveau 2
Overig
Publicatiedatum 23-06-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 18-07-2022
Nummer 111951
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh