MEDEWERKER WONEN EN WELZIJN FLEXPOOL OUDERENZORG
Saxenburgh

Saxenburgh Ouderenzorg zoekt voor de Flexpool Ouderenzorg meerdere betrokken MEDEWERKERS WONEN EN WELZIJN die onze bewoners een glimlach op het gezicht tovert. 

Hoe ziet het werken als medewerker wonen en welzijn eruit?
Jouw dag start omstreeks 8.00 uur. Met een lach op je gezicht dek je de tafel voor het ontbijt. In de ochtend doe je onder het genot van een kopje thee of koffie een spelletje met de bewoners als ze dat willen. Of je voert een mooi gesprek over vroeger. Je vindt een moment op de dag om via de tablet in ons digitale systeem producten zoals koffie, kwark en koekjes te bestellen, zodat de voorraad op orde blijft. Van de avond- of middagmaaltijd weet jij een feestje te maken door bewoners te laten meehelpen bij de voorbereiding. Je zorgt dat het aanrecht schoon is en de huiskamer er netjes uitziet. In de middag kijk je waar de bewoners behoefte aan hebben en of er gelegenheid is om een met een bewoner een wandelingetje te maken. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Een vereiste is dat je een niveau 2 diploma op zorggebied hebt. Wij kijken ook naar jouw talenten en ervaring. Je pakt het werk uit jezelf enthousiast op en je weet hoe belangrijk het is dat jouw opgewekte en inlevende gedrag een positieve invloed heeft op de bewoner. Je bent lief voor onze bewoners, houdt rekening met hun wensen en je weet hen ook aan te zetten om mee te doen. Op deze manier draag jij persoonsgerichte zorg uit. 

Saxenburgh Flexpool Ouderenzorg
Als medewerker wonen en welzijn zal je vooral ingezet worden voor bewoners met dementie of somatische bewoners. De diensten zijn per locatie verschillend, denk hierbij aan bijv. 8.30 tot 13.30 uur of van 14.30 tot 19.30 uur. Als onderdeel van de flexpool Ouderenzorg bepaal jij samen met de coördinatoren flexpool waar en wanneer je gaat werken. Je krijgt inzicht in alle openstaande diensten bij onze 9 woon-/zorglocaties in Ommen, Hardenberg, Gramsbergen en Coevorden en daar wordt vervolgens een rooster van gemaakt voor je. 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen en waar gewerkt wordt persoonsgericht perpectief!

  • Een deeltijd overeenkomst tot 12 uur gemiddeld per week
  • Salaris is minimaal € 1.863,09 en maximaal € 2.555,74 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 25)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor bepaalde tijd
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of heb je nog vragen? Dat kan! Neem dan contact op met Nathalie Schonewille, onze coördinator, te bereiken via (0523) 27 63 14 of mail naar [email protected]

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op: 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.162
Organisatie Saxenburgh
Locatie Flexpool Ouderenzorg
Postcode 7771 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Nathalie Schonewille, via (0523) 27 63 14 of [email protected] 
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 03-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 115252
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh