MEDEWERKER WONEN EN WELZIJN MARSCH KRUSERBRINK
Saxenburgh

Marsch Kruserbrink zoekt een behulpzame MEDEWERKER WONEN EN WELZIJN die een glimlach op het gezicht van onze bewoners tovert!

Gerrie Drenthen: "ik vind mijn werk dankbaar en mijn dag is goed als de bewoners tevreden zijn en als ze blij zijn om mij te zien. Een "wat leuk om je te zien" maakt mijn dag goed"

Hoe ziet het werken als medewerker wonen en welzijn bij de Marsch Kruserbrink eruit?
Jouw dag begint meestal met het dekken van de tafel voor het ontbijt. De bewoners schuiven langzaam aan en jij ondersteunt daar waar nodig. Ondertussen ruim je kamers van de bewoners op en betrek je de bewoners bij de huishoudelijke taken zoals de was opvouwen en het opruimen van de tafel.

Met jouw enthousiasme en behulpzaamheid leer jij de bewoners en diens achtergronden en levenspatronen kennen en speelt hierop in. Bijvoorbeeld door het lezen uit de bijbel. 

Tijdens jouw werkdag kijk je waar de bewoners behoefte aan hebben en of er gelegenheid is om met een bewoner een wandelingetje te maken. 

Wat hebben onze bewoners nodig?
Je hebt een niveau 2 diploma op zorggebied of bent bereid deze bij ons te halen. Je pakt het werk uit jezelf enthousiast op. Wonen is bij ons veilig en vertrouwd en daar ben jij een belangrijk onderdeel van. Jij zorgt voor een lach op het gezicht van onze bewoners.

De Marsch Kruserbrink, afdeling de Meander
Je komt te werken op een unieke locatie midden in het centrum van Hardenberg. Op afdeling de Meander bieden wij kleinschalige zorg aan mensen met psychogeriatrische problematiek. Er zijn twee gezamelijke huiskamers waar aan elke kant 6 á 7 bewoners wonen. Elke bewoner heeft een eigen, ruime kamer met toilet en badkamer.

Naast je eigen team heb je ook collega’s van de andere afdelingen van de Marsch Kruserbrink namelijk de Bekke en de Overlaat. 

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh. 

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen en waar gewerkt wordt vanuit een persoonsgericht perpectief!

  • 16 tot 18 uur per week
  • Salaris is minimaal € 2.077,40 en maximaal € 2.638,80 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 25)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor de duur van 1 jaar.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je of wil je graag nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Iris Harbers via [email protected] of 06 40663855/ 0523-277703. Een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook!

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.173
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, woonservicezone Marsch Kruserbrink
Postcode 7771 CE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Iris Harbers, via [email protected] of 06 40663855/ 0523-277703.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 23-11-2022
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 09-12-2022
Nummer 115292
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh