MEDEWERKER WONEN EN WELZIJN OOSTLOORN
Saxenburgh

Oostloorn zoekt een Medewerker Wonen & Welzijn die vrolijk en geduldig is.

Bertine, medewerker Wonen & Welzijn: “Aandacht geven, je inleven in onze bewoner en er samen een mooie dag van maken, dat maakt mij blij. Dit mooie en dankbare werk heeft mij gestimuleerd om de opleiding Verzorgende IG te gaan doen.”

Hoe ziet het werken op de huiskamer er uit?

Jouw dag start om 8.00 uur. Met een lach op je gezicht dek je de tafel voor het ontbijt. In de ochtend doe je onder het genot van een kopje thee of koffie een spelletje met de bewoners als ze dat willen.  Of je voert een mooi gesprek over vroeger. Je vindt een moment op de dag om via de tablet in ons digitale systeem producten zoals koffie, kwark en koekjes te bestellen, zodat de voorraad op orde blijft. Van de avond- of middagmaaltijd weet jij een feestje te maken door bewoners te laten meehelpen bij de voorbereiding. Je zorgt dat het aanrecht schoon is en de huiskamer er netjes uitziet. In de middag kijk je waar de bewoners behoefte aan hebben en of er gelegenheid is om een met een bewoner een wandelingetje te maken.

Wat hebben onze bewoners nodig?

Je hebt een niveau 2 diploma op facilitair of zorggebied en bij voorkeur al ervaring met de zorg voor ouderen. Wij kijken vooral naar jouw talenten. Je staat stevig in je schoenen en je weet hoe belangrijk het is dat jouw opgewekte en inlevende gedrag een positieve invloed heeft op de bewoner. Je signaleert veranderingen en overlegt dit met de zorgcollega’s. Je bent lief, geduldig en stimuleert onze bewoners om actief mee te doen vanuit hun wensen en mogelijkheden. Op deze manier draag jij persoonsgerichte zorg uit en geef jij het gezellige thuisgevoel. Je bent de drijvende kracht in de huiskamer en jij draagt iedere dag bij aan het kleine geluk van onze bewoners. Een uitdagende functie die veel voldoening geeft.

Over de locatie Oostloorn
Onze locatie ligt op een rustige plek vlakbij het centrum van Hardenberg. Oostloorn heeft een mooie grote tuin waarin gewandeld en of getuinierd kan worden. Jij gaat aan de slag op onze afdeling Bellefleur Somatiek of Coxlaan met hoofdzakelijk somatische bewoners en bewoners met beginnende dementie. Een gezellige afdeling waar we naar de mogelijkheden kijken wat een bewoner nog wel kan. Je werkt van 8.00 tot 13.30 uur of van 16.00 tot 20.30 uur. Je bent onderdeel van ons collegiaal en behulpzaam zorgteam en je doet het samen om het onze bewoner naar de zin te maken.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

  • Salaris is minimaal € 2.077,40 en maximaal € 2.638,80 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao VVT, FWG 25)
    • Er komt nog vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan en nog een aantal opties zoals een laptop.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?

Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Heb je een twijfel en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Gerrie Prins, verpleegkundige,  [email protected] of telefonisch 0523 – 27 7350  of met Erna Spijkers, Hbo-verpleegkundige, via [email protected] of via 0523-277339.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.082
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Gerrie Prins, verpleegkundige, [email protected] of telefonisch 0523 – 27 7350 of met Erna Spijkers, Hbo-verpleegkundige, via [email protected] of via 0523-277339.
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 11-05-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 30-05-2022
Nummer 110787
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh