Medewerker WoonServiceCentrum
ZorgAccent

Functieomschrijving

 

LET OP: alleen solliciteren via de website van zorgaccent talentvoorzorgaccent.nl/vacatures

Lijkt het je leuk op een afdeling te werken waar geen dag hetzelfde is?

 

Solliciteer dan nu als

 

MEDEWERKER WOONSERVICECENTRUM

 

28 -32 UUR PER WEEK (ONBEPAALDE TIJD)

 

Het WoonServiceCentrum

Het WoonServiceCentrum ondersteunt, informeert en faciliteert de zelfsturende teams

in de Woonzorg. Dit betekent dat je onder andere een vraagbaak bent op het gebied van:

· Wet- en regelgeving met betrekking tot de Woonzorg

· Cliëntendossiers, Ecare, Ysis en Medimo

· Beheer van diverse softwarepakketten

· CAO- regelingen, kaders en procedures t.b.v. personeel

 

Je verricht administratieve werkzaamheden met betrekking tot personeelsmutaties.

Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden met betrekking tot onze cliënten. Hierbij heb je ook contact met andere zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. Ook verricht je declaratiewerkzaamheden met betrekking tot diverse financieringsstromen.

Omdat het WoonServiceCentrum een zelfsturend team is, neem je namens het team deel aan organisatie brede overleggen en projecten.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een teamplayer die kan meebewegen met de constant veranderende omgeving, die nieuwsgierig is, anticipeert en signalen op kan pakken. Je staat je mannetje, bent klantgericht, accuraat, en bent initiatiefrijk in het aanbrengen van verbeteringen. Tevens heb je affiniteit met automatiseringssystemen en zoek je graag dingen uit. Beschik je minimaal over een MBO+ diploma dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden. Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in de CAO VVT FWG schaal 40. Verder bieden wij je een uitdagende functie binnen een leuke dynamische afdeling, op de hoofdlocatie van ZorgAccent in Almelo.

Bijzonderheden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Piksen op telefoonnummer 06-82560037. Via e-mail bereikbaar op m.piksen@zorgaccent.nl.

Geïnteresseerd?

Jouw schriftelijke motivatie voorzien van CV kun je tot 23 juni 2021 indienen. De gesprekken zijn gepland op vrijdag 25 juni 2021.

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 09-06-2021
Ingangsdatum 1 juli 2021
Reageer voor 23-06-2021
Nummer 68872
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent