Medewerker Zorg en Welzijn niveau 2 met helpende handen. Regio Almelo en Hengelo
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jíj?

Ben jij degene op wie jouw collega’s kunnen rekenen om de juiste ondersteuning te verlenen? Heb jij een zelfstandige werkhouding en ben je ondernemend, flexibel en transparant in denken en doen? Dan kijken wij uit naar jouw reactie op deze vacature binnen onze dynamische werkomgeving.

 

Wat wil jíj?
TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.


Waar?

Mede vanwege de doorstroom naar de interne BBL niveau 3 opleiding van de huidige collega’s, zijn wij op zoek naar gediplomeerde medewerkers zorg en welzijn niveau 2.

 

Regio’s:        Almelo en Hengelo
Locaties:      Almelo (het Meulenbelt, ZGT en het Weggeler)
Afdelingen:  somatiek, revalidatiezorg, beademingszorg, overbruggingszorg
Aantal uur:   in overleg afhankelijk van locatie en team, 8 tot 24 uur


Binnen TMZ worden medewerkers zorg en welzijn niveau 2 als zeer waardevol ervaren. Jij zorgt voor welbevinden en begeleiding van de cliënten op de afdeling en voor een opgeruimde werkomgeving in een goede sfeer. De teams die de nieuwe collega een warm welkom willen geven hebben elk een eigen ‘gezicht’ en dynamiek. Wat ze verbindt is de wens om de cliënten een waardevolle dag te bezorgen en dit ook samen te doen.

Zie jij het voor je?

Zorg verlenen en assisteren

Als medewerker zorg en welzijn niveau 2 verzorg jij de maaltijden en de bestellingen. Jij assisteert de zorg professional bij de persoonlijke verzorging van cliënten en de begeleiding van ontspanningsactiviteiten. Jij bent verantwoordelijk voor diverse schoonmaakwerkzaamheden en wordt ingezet als ondersteuning van verzorgenden en verpleegkundigen.

 

Op de hoogte blijven
Als professionele medewerker zorg en welzijn niveau 2 vind jij het belangrijk om op de hoogte te blijven. Jouw vak ontwikkelt zich voortdurend. Bij TMZ zit je goed – wij zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf!

 

Wat staat er tegenover?

Wat staat er tegenover?

  • Salaris FWG 25 (max. € 2397,39 bij een fulltime dienstverband);
  • Goede pensioenregeling (PFZW);
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
  • Lidmaatschap V&VN;
  • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
  • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Nu jij!

Nu jij!

Medewerkers zorg en welzijn niveau 2 staan klaar om bij te springen. Jij wacht vast niet lang met reageren:

 

  • Heb jij nog vragen? Neem contact op met Recruitment via werken@triviummeulenbeltzorg.nl ;
  • Wil jij een dagje meelopen met een team? Dat is mogelijk na de brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken;
  • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.
Type Vacature
Intern nummer RE056
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie TriviumMeulenbeltZorg - diverse locaties
Postcode 7602 PV
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Recruitment
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 07-06-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2021
Nummer 68095

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)