Medewerker zorg in opleiding, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Volg jij momenteel een zorgopleiding en heb je jouw eerste jaar afgerond?
 • Zou jij graag jouw steentje willen bijdragen en zoek je een leuke bijbaan?
 • Vind je het leuk om jouw kennis van je opleiding in de praktijk te brengen?

Bij Humanitas kan dat!

Vlakbij het centrum van Hengelo zit onze grote woon-zorglocatie met diverse afdelingen; verpleeghuiszorg, tijdelijk wonen, ELV, Somatiek, PG en open PG. Zodoende zijn we van alle markten thuis.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring, jouw opleiding en leerjaar kunnen we samen kijken op welke afdeling en in welk team je wordt ingezet.

Jouw beschikbaarheid van uren gaat in overleg. Jij kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent, wij matchen jou aan een afdeling. Uiteraard kun je je voorkeur voor een afdeling doorgeven.

We hebben diverse mogelijkheden voor jou als zorgprofessional in opleiding. We kunnen jou bijvoorbeeld een oproepcontract bieden of 0-uren contract. Bij een 0-uren contract kun jij zelf je rooster bepalen en kijken welke diensten je wilt en kunt werken. Bij een klein uren contract word je meegenomen in de planning en de roosters, dit zou voor een klein aantal uren kunnen en in de avonden of weekenden.

Klinkt toch als een topbaan? Wij komen erg graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wie ben jij?

 • Je volgt momenteel een zorg gerelateerde opleiding en je hebt jouw eerste jaar behaald
 • Je hebt misschien al enige ervaring op gedaan in een stage 
 • Je ziet het als een leuke uitdaging om door middel van deze baan ervaring in de zorg op te doen
 • Je bent enthousiast en leergierig  
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en vindt het fijn om mensen te helpen

Je vindt bij ons:

 • Een contract wat aansluit bij jouw wensen en situatie; oproep, 0 uren of een klein contract
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een hele fijne baan waarbij je lekker veel ervaring kunt opdoen
 • Beloning volgens CAO VVT.
 • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Heb je interesse in deze functie?  Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Humanitas
Postcode 7552DN
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 19-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72792

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland