Medewerker zorgadministratie, AFPN-ForFact, Emmen
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Behoud jij het overzicht en heb je goede communicatieve vaardigheden? Bekijk dan deze vacature voor medewerker zorgadministratie bij de AFPN-ForFact in Emmen.

 

Dit ga je doen
Als medewerker zorgadministratie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de administratieve procedures van de AFPN-ForFact. Deze verwerk je in de zorgprocessen binnen de vastgestelde centrale kaders en richtlijnen. Deze richtlijnen worden vanuit wet- en regelgeving, zorginkoop en declaratiebepalingen, in afstemming met de afdelingen Informatievoorziening, AO/IC en Kwaliteit opgesteld.

Je hebt een centrale en verantwoordelijke rol binnen het multidisciplinaire team. Je verzorgt de ondersteuning van de behandelaren bij de dagelijkse patiëntenzorg. Het maken en afhandelen van afspraken, beheren van agenda's en de gehele verwerking daarvan behoren hierbij onder andere tot je taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoontjes en beheer je de in en uitgaande post. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de forensische patiënten die zich melden bij de balie van de AFPN. Binnen het team AFPN werk je samen met twee andere collega’s op de zorgadminstratie.

Functie eisen

Hier herken je jezelf in
Je beschikt over goede kennis van en gevorderde ervaring met de systeemapplicaties. Daarnaast kun je zelfstandig werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed multitasken. Je bent tenslotte assertief, stressbestendig en flexibel.

 

Over het team
Je komt te werken op de zorgadministratie van de afdeling AFPN-ForFact. Als Als AFPN-ForFact Team behandelen we patiënten met uiteenlopende psychiatrische problematiek en een forensische achtergrond, zoals reclasseringstoezicht of een andere juridische maatregel. Hierbij maken we onder andere gebruik van het FACT-model. FACT is een flexibele, outreachende vorm van zorg, gericht op de eigen kracht van de patiënt, het gezin en het sociale netwerk om de patiënt heen. Het FACT wordt ingezet daar waar nodig, want niet álle patiënten hebben deze zorg nodig. Dit betekent dat veel patiënten op onze eigen locatie in Emmen worden gezien en gesproken.

Het Forensisch FACT-team (ForFact) biedt samenhangende hulp op allerlei levensgebieden, zoals: gezin, wonen, werk, school, (samen)leven, financiën en psychiatrische problematiek. De intensiteit van de hulp varieert naar wat nodig is voor de patiënt. Bij FACT werken we met een team-caseload. We werken in hoge mate zelforganiserend, maar we werken ook veel samen met ketenpartners

Het AFPN-ForFact team in Emmen is onderdeel van de Forensische Psychiatrie. De Forensische Psychiatrie GGZ Drenthe omvat een keten van hoog beveiligde naar laagbeveiligde zorg, waarbij ook de behandelintensiteit kan variëren. Voor meer informatie, bekijk deze pagina voor meer informatie.

Inschaling

Wij zien jou
Wij bieden je een uitdagende functie als medewerker zorgadministratie bij de AFPN-ForFact in Emmen. Daarbij bieden we jou: 

salariëring volgens cao GGZ, FWG 35 (met een max. bruto maandsalaris van 2944,- euro op basis van een fulltime werkweek van 36 uur);
een aanstelling van 28 uur per week, voor de duur van 1 jaar met kans op een vaste aanstelling;
scholings- en ontwikkelmogelijkheden, een goed pensioen bij pensioenfonds PZFW en een account bij Fisc Free of GoodHabitz.
Startdatum van de functie is 01-12-2022.

 

Enthousiast?

Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 17 oktober via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Is brieven schrijven niet jouw ding? Voeg dan een kort filmpje toe waarin je je voorstelt.

Voor extra informatie over deze vacature kun je terecht bij Jorik Hofman, teammanager, op: 06-31623868. Ook als je graag eerst kennis wilt maken, vertelt Jorik jou graag meer in een oriënterend gesprek.

 

Sollicitatieprocedure
Extra informatie over de sollicitatieprocedure van GGZ Drenthe vind je op deze pagina.

De vacature is gelijktijdig in- en extern opengesteld. Dit betekent dat bij gelijke geschiktheid de interne kandidaat voorrang heeft op de externe kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #7831
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7824AA
Stad Emmen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jorik Hofman, teammanager, op: 06-31623868
Functie(s) Medewerker Zorgadministratie
Publicatiedatum 18-09-2022
Reageer voor 17-10-2022
Ingangsdatum 01-12-2022
Nummer 114050

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe