Medewerker zorgadministratie
Carintreggeland

Functieomschrijving

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Onze dienstverlening baseren we op het verhaal, behoeftes en belangen van onze klant en hun directe omgeving. Zo zorgen wij dat onze klant een waardevol leven leidt en blijft leiden.

Ter uitbreiding van het huidige team Cliëntenregistratie en –administratie binnen het bedrijfsonderdeel Financiën en Control zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van Medewerker zorgadministratie.

Het betreft een vacature voor 32 uur per week. In eerste instantie voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Wat ga je doen?

Samen met het team, nu bestaande uit twee medewerkers zorgadministratie en zes administratief medewerkers, draag je zorg voor de zorgadministratie. Je voert je administratieve taken uit conform de geldende procedures voor registraties en mutaties. Je zorgt ervoor dat de benodigde cliëntgegevens juist, tijdig en volledig zijn verwerkt in het registratiesysteem Unit4Cura en dat de elektronische cliëntendossiers en registraties en facturaties voldoen aan de (wettelijke) eisen. Gezamenlijk met je collega’s verzamel, verwerk en beheer je het berichtverkeer waardoor er juist en volledig gedeclareerd kan worden. Daarnaast heb je een controlerende en signalerende functie, waarvoor je een goed overzicht moet hebben van alle werkprocessen rondom de zorgadministratie. De uitdaging is om er samen met jouw collega’s voor te zorgen dat de administratieve gegevens correct zijn, zodat de daarop volgende facturatie foutloos verloopt.

jij

 • Hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Hebt kennis van geautomatiseerde systemen, Microsoftpakketten en bestandsbeheer; waarbij kennis van Cura een pré is.
 • Hebt kennis van de wet- en regelgeving rondom registratie en facturatie van zorg
 • Denkt in oplossingen en weet dit goed toe te passen in de praktijk.
 • Bent dienstverlenend en creatief.
 • Bent accuraat, werkt zelfstandig en kan snel schakelen tussen werkzaamheden.
 • Bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Bent enthousiast, doelgericht, flexibel, integer, een echte doorpakker en verbinder.

 

Wij bieden

 • Een uitdagende functie binnen een professionele en dynamische organisatie.
 • Een grote mate van zelfstandigheid.
 • Voldoende mogelijkheden tot (bij)scholing en/of opleidingen, workshops.
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-050
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ria Paus-Droste, manager financiën en control, op telefoonnummer 06-55730942
Functie(s) Medewerker Cliëntenraad
Publicatiedatum 13-02-2020
Reageer voor 27-02-2020
Nummer 51353

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland