Medewerkers cliëntgerichte schoonmaak
Markenheem

Functieomschrijving

Voor onze kleinschalige locatie Hyndendael zijn wij op zoek naar Medewerkers cliëntgerichte schoonmaak.

Kern van de functie
Als medewerker cliëntgerichte schoonmaak ben je o.a. verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woonruimten van onze cliënten, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de zelfredzaamheid van de cliënt.

De belangrijkste taken zijn:

  • Schoonmaken van de woonruimten van cliënten en de algemene ruimtes aan de hand van schoonmaakprogramma’s en –planning.
  • Geeft aanwijzingen en begeleidt cliënten die huishoudelijke taken verrichten
  • Het onderhouden van werkmateriaal en middelen
  • Zorg dragen voor het juist hanteren van de milieuwetgeving

Binnen Markenheem werken we vanuit het gedachtegoed positieve gezondheid. Je bent bekend met en onderschrijft dit gedachtegoed. In je zorgverlening zet je de cliënt centraal om samen in de laatste fase van het leven meer kleur te kunnen geven.

Functie eisen

Je hebt een opleiding op LBO/VMBO-niveau. Je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden in de zorg. Je bent in staat om zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren. Je bent klantvriendelijk. Je voert de werkzaamheden zelfstandig, ordelijk en hygiënisch uit. Je gaat zorgvuldig om met apparatuur en schoonmaakmiddelen.

Inschaling

Salariëring conform CAO VVT, FWG schaal 15. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een contract op oproepbasis. Voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden in deze functie zijn voornamelijk in de ochtend.

Bijzonderheden

Hyndendael is een kleinschalige woonzorglocatie met een diversiteit aan zorgvragers. Door de kleinschaligheid is er een huiselijke, dorpse sfeer en is iedereen betrokken bij elkaar.

Heb je interesse? Solliciteer dan zo snel als mogelijk via onderstaand sollicitatieformulier. De gesprekken worden op korte termijn gepland. Wil je meer weten over deze functie? Neem telefonisch contact op met Lingkan Runia (Teammanager) 0314-376010 of stuur een app naar HRM op 06-12903900.

Type Vacature
Intern nummer 201938
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie Hyndendael
Postcode 6999AN
Stad Hummelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 26-09-2019
Reageer voor 24-11-2019
Ingangsdatum 26-09-2019
Nummer 48546
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Markenheem, voor zorg dichtbij De stichting Markenheem levert ouderenzorg in een vijftal locale gemeenschappen, te weten Schavenweide en Croonemate in Doetinchem, De Bleijke in Hengelo(GLD), Hyndendael in Hummelo en De Zonnekamp in Zelhem. Wij bieden in onze locaties zorg aan ruim 300 bewoners. Dit doen wij met circa 650 medewerkers en 500 vrijwilligers. Wij zijn een klantgerichte organisatie, waarbij de belangen van onze cliënt een belangrijke rol spelen. Wij zijn ons bewust van het spanningsveld tussen de wensen van onze cliënt, onze medewerkers en de te bieden faciliteiten. Wij zien het als onze uitdaging binnen deze context professionele zorg te verlenen.

Meer over Markenheem