MEDISCH BEELDVORMINGS- EN BESTRALINGSDESKUNDIGE (MBB-ER)
Saxenburgh

Binnen de afdeling Radiologie van het Saxenburgh Medisch Centrum zoeken wij een enthousiaste MEDISCH BEELDVORMINGS- EN BESTRALINGSDESKUNDIGE (MBB-ER) die in professionele, maar ook ongedwongen sfeer, met ons samen werkt aan kwaliteit en innovatie

Martijn, MBB-er afdeling Radiologie: “Het leukste aan mijn werk? De kleinschaligheid en korte lijntjes op de afdeling. Iedereen staat altijd klaar voor elkaar, daarom ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!”

Hoe ziet het werken als MBB-er er uit?
Je verricht en assisteert bij alle voorkomende onderzoeken op de afdeling Radiologie volgens rooster in dag/avond/nachtdiensten. Vanwege de kleinschaligheid van de afdeling, werk je op alle kamers (MRI en echo indien specialisatie). Dat maakt je werkweek altijd afwisselend!

Je maakt onderdeel uit van het team om te werken aan betere zorg voor de patiënt en optimale dienstverlening voor de aanvrager. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van nieuwe werkwijzen, het begeleiden van stagiaires, het verbeteren van bestaande protocollen en participeer je in de diverse werkgroepen.

Wat hebben onze collega’s en patiënten nodig?
Je bent in het bezit van het bewijs van bevoegdheid als MBB-er, het bezit van een echospecialisatie of mammografie ervaring is een pre. Je kunt zelfstandig werken maar je bent ook echt een teamspeler. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en goede contactuele eigenschappen, ben je flexibel en stressbestendig.

Ben je net gediplomeerd of bijna klaar met je opleiding? Dan zien we je reactie ook graag tegemoet.

Over de afdeling Radiologie
Binnen ons professionele team van de afdeling Radiologie werken we in informele en ongedwongen sfeer aan kwaliteit en innovatie. Er zijn 30 laboranten (± 24 fte), 7 administratieve medewerkers (± 4,3 fte) en 4 radiologen werkzaam. De afdeling beschikt over een volledige digitale omgeving. Binnen de (hoofd)locatie Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg bevinden zich drie buckykamers (waaronder een standaard buckykamer, een gecombineerd met doorlicht mogelijkheden en een bucky op de traumakamer), drie echografie-apparaten, een 320-slice CT scanner, een 1.5T MRI, een angiokamer, mammografie, een DEXA-apparaat en mobiele röntgenapparatuur. Daarnaast maakt “Open MRI Nederland” eveneens onderdeel uit van de afdeling. Beeldvorming vindt vooral plaats in het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg, maar ook in onze buitenpoliklinieken in Coevorden en Ommen. Bij het maken van het rooster houden we rekening met je affiniteit maar ook met je woonplaats. Je hebt hierdoor afwisseling in je werkzaamheden, maar je reisafstand blijft beperkt.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving.

 • Wij zoeken bij voorkeur een collega voor een fulltime dienstverband, gemiddeld 36 uren per week. Een dienstverband vanaf 24 uur gemiddeld per week is bespreekbaar
 • Salaris is minimaal € 2.682,- en maximaal € 3.642,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 45)
  • CT/MRI specialisatie minimaal € 2.897,- en maximaal € 4.118,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
  • Echospecialisatie minimaal € 3.270,- en maximaal € 4.611,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 55)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
 • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd
 • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
 • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 20 juni 2023. Wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Martijn Ringenier, teamcoördinator, via (0523) 27 6523.

Ter informatie melden wij dat de sollicitatiegesprekken gepland staan op dinsdag 27 juni 2023.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.23.071
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Martijn Ringenier, teamcoördinator, (0523) 27 6523
Functie(s) Laborant Hbo
Overig
Publicatiedatum 24-05-2023
Ingangsdatum 01-09-2023
Reageer voor 20-06-2023
Nummer 120260
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh