Medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen
ZGT

Functieomschrijving

Als MBB’er kom je te werken op de afdeling radiologie/nucleaire geneeskunde. De afdeling beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur en over een state of  the art hybride OK. Er wordt onderzoek verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, (PET)CT, gammacamera, angiografie en interventie, mammografie en echografie. Als MBB’er verricht je zelfstandig onderzoeken en assisteer je bij onderzoeken met behulp van (digitale) beeldvormende technieken. Als MBB’er bij nucleaire geneeskunde werk je o.a. samen met een medewerker van onze apotheek in het hotlab. Je begeleidt, informeert en instrueert de patiënt met betrekking tot het onderzoek.

Je werkt in een flexibel team, waardoor er altijd wel iets te regelen valt (qua werkdagen ruilen, diensten overnemen). De sfeer op de afdeling is goed. We zijn trots op elkaar als collega’s en samen zorgen we ervoor dat we iedere dag opnieuw goede diagnostiek leveren voor onze medisch specialisten en voor de huisartsen in de regio.

Functie eisen

Je hebt de opleiding MBRT met succes afgerond en je hebt bij voorkeur een post Hbo-opleiding gevolgd in één of meer van de volgende specialisatie; echo, MRI, CT of angiografie en interventies. Als je net afgestudeerd bent, en interesse hebt om een specialisatie te volgen óf je bent derdejaars MBRT student, word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren!

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede contactuele eigenschappen, bent inventief en beschikt over een grote mate van accuratesse. Je hebt tevens een flexibele klantgerichte houding. Daarnaast ben je bereid om wisselende diensten te werken.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, minimaal € 2.526,= (50-0) en maximaal € 3.774,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.Laboranten met echo specialisatie ontvangen daarboven op een toeslag. Indien je nog geen specialisatie hebt voltooid, word je ingeschaald in FWG 45, en als je nog in opleiding bent kunnen we je mogelijk inzetten als laborant met beperkte taken en word je ingeschaald in FWG 40.

Bijzonderheden

Hopelijk hebben we je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar ons. Kom dan gerust een dagje meekijken, kennismaken en sfeer proeven. Je bent van harte welkom!

Dit is een doorlopende vacature, je ontvangt tussentijds bericht van ons over jouw sollicitatie.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anacleta Wilthuis, unithoofd, telefoon 06 10 91 79 31
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-09-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 71200

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT