Medisch secretaresse
ZGT

Functieomschrijving

Neurologie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen aan hersenen, ruggenmerg en zenuwen. Ook behandelt de neuroloog sommige spierziekten. De neurologie is een breed vakgebied. Dat wil zeggen dat een neuroloog betrokken kan zijn bij zeer uiteenlopende problemen en ziektebeelden.

Als medisch secretaresse bij ZGT polikliniek neurologie heb je een ondersteunende en administratieve rol. Je ontvangt onze patiënten en je toont je betrokkenheid door op een vriendelijke wijze vragen te stellen en vragen te beantwoorden. Je verricht balie- en receptiewerkzaamheden, binnenkomend telefoonverkeer komt bij jou terecht waarna jij zorgt voor een correcte afhandeling. Je bereidt de spreekuren voor en bewaakt vervolgens de continuïteit en doorlooptijd. Verder verzorg je de correspondentie en de financiële administratie en beheer je de planning en de agenda. Je voelt je verantwoordelijk voor het creëren van een gastvrije omgeving voor onze patiënten en bezoekers.

Functie eisen

Je hebt een HAVO diploma en een diploma van de opleiding tot medisch secretaresse, waarbij wij ervan uit gaan dat je de medische terminologie beheerst. Als je ervaring hebt met HIX, EPD, Windows en Word beschouwen wij dat als een pré.

Verder vinden we het belangrijk dat je gastvrij bent, collegiaal en representatief. Dat je goed kunt samenwerken en accuraat, flexibel en deskundig uitvoert wat er nodig is. Dat je initiatiefrijk bent het werk ziet liggen en kunt genieten van de dynamiek van je werkomgeving. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt uitdrukken.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 35 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 1.792,= (35-0) en maximaal € 2.665,= (35-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Je hoeft bij aanstelling niet voldoende beschermd te zijn tegen Hepatitis B, bij aanstelling krijg je een vaccinatie aangeboden.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 07 januari 2020. Stuur je sollicitatie vóór 27 januari 2020.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 29 januari a.s..

Wij checken referenties en stellen het op prijs dat je in je sollicitatie aangeeft wie wij daarvoor kunnen benaderen.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2020-183
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Havo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wilma van Oostenbrugge, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 088 708 5789.
Functie(s) Secretaresse Medisch
Publicatiedatum 07-01-2020
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 27-01-2020
Nummer 50573

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT