MEDISCH SPECIALISTEN VOOR DE SPOEDEISENDE HULP
Saxenburgh

Het Acuut Centrum van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt enthousiaste MEDISCH SPECIALISTEN VOOR DE SPOEDEISENDE HULP die het leuk vindt om in een ervaren en gedreven team te werken in een modern ziekenhuis.

Hoe ziet het werken er bij de spoedeisende hulp uit?
De vakgroep SEH geneeskunde bestaat nu nog uit 3 zeer ervaren SEH artsen KNMG, en we gaan uitbreiden naar 6 artsen. Het medisch hoofd SEH (SEH-arts KNMG) en de leidinggevende van de acute as zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de medische zorg en de bedrijfsvoering. Daarbij is ook jouw bijdrage gewenst in de verdere professionalisering van de acute zorg, de ontwikkeling van het vakgebied SEH-geneeskunde en de samenwerking met de huisartsenpost. Binnen onze SEH wordt meedenken gewaardeerd én gestimuleerd. In het team SEH hebben we korte lijnen met elkaar en met de overige specialisten.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een enthousiaste, vriendelijke en benaderbare arts voor de SEH. ATLS registratie of bereidheid de ATLS te volgen. Je bent flexibel en kan snel schakelen in de hectiek van de SEH. Je werkt graag in teamverband en kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent actief en enthousiast in afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je bent beschikbaar voor alle 24-uurs diensten die horen bij de functie. Je hebt een flexibele instelling, bent leergierig, assertief en sociaal vaardig. Een positieve instelling en respect staan voorop. 

Spoedeisende hulp Saxenburgh Medisch Centrum
Sinds september 2020 werken we in een prachtig eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen en voordelen van dien. De SEH is gesitueerd op de begane grond en heeft 8 tot 11 behandelkamers. Verder bestaat het Acuut Centrum uit de huisartsenpost en de IC/CCU. Ons team bestaat uit 28 SEH-verpleegkundigen, 3 SEH-artsen KNMG, ANIOS SEH, AIOS huisartsen en (onmisbare!) afdelingsondersteuners. Een mooiere werkplek dan de spoedeisende hulp in het Saxenburgh Medisch Centrum is er eigenlijk niet!

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een kleine vakgroepen een enorme diversiteit aan werkzaamheden op een mooie goed ingerichte SEH. 

  • Deeltijd is bespreekbaar met een minimum van 27 uren per week.
  • Salaris is maximaal € 12.572,-  bruto o.b.v. 45 uur per week (AMS)
    De SEH-artsen zijn lid van de Medische Staf. Het Saxenburgh Medisch Centrum is trots op haar enthousiaste gedreven medische staf die zich als kerndoel stelt topzorg te leveren.
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst meelopen, zodat je een inschatting kan maken of onze SEH bij jou past? We laten je graag zien hoe we werken, zodat jij een goede keuze kan maken. Om mee te lopen of vragen te stellen kun je contact opnemen met Mark-Jörg Meijer, SEH arts KNMG medisch hoofd via [email protected] of telefoonnummer (0523) 27 60 75.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.052
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 27
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO AMS
Informatie verkrijgen bij Mark-Jörg Meijer, via [email protected] of telefoonnummer (0523) 27 60 75
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 20-01-2023
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 109510
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh