Medische Dienst: Diëtist voor 16 uur per week in Nieuw-Wehl in verband met zwangerschapsverlof per 1 juli 2020 tot 1 januari 2021
Elver

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Diëtist ben je werkzaam binnen het team van de Medische Dienst. Je geeft zelfstandig voedings- en dieetadviezen aan cliënten op verwijzing van een arts. Belangrijke taken daarbij zijn het verrichten van diëtistisch onderzoek, het stellen van een diagnose, het opstellen van een behandelplan en het motiveren en begeleiden van cliënten en hun begeleiders. Je werkt met cliënten van diverse leeftijden en zeer uiteenlopende problematiek.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

 • We zoeken een enthousiaste en sociaal persoon die op zelfstandige en flexibele wijze invulling geeft aan de rol als Diëtist.
 • Je beschikt over een HBO diploma Voeding en Diëtetiek en staat ingeschreven in het basisregister kwaliteitsregistratie paramedici.
 • Het is prettig als je affiniteit met de doelgroep hebt, maar het is niet noodzakelijk om relevante werk-en/of stage-ervaring met de doelgroep te hebben.
 • Je bent collegiaal, neemt initiatieven, je kunt zelfstandig werken en je kunt goed werken binnen een team (interdisciplinair).
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig, zodat je o.a. de leefstijladviezen kunt vertalen naar cliënt- en groepsniveau en voor een kleine groep kunt spreken.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

 • Je gaat aan de slag voor 16 uur per week.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor bepaalde tijd van 1 juli 2020 tot 1 januari 2021 ter vervanging van zwangerschapsverlof.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%).
 • Wij bieden verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden denk hierbij bijvoorbeeld aan een fietsplan of een tablet. Daarnaast hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert.
 • Als Diëtist word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 50 tussen de €2.425,- en €3.624,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Wij bieden een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid binnen een informele werksfeer.
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.

Bijzonderheden

Vervolg?

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Arnold Roelofs, Manager Behandelcentrum, via 06-22956467.

 

Je hebt tot dinsdag 2 juni 2020 de tijd om te reageren op deze vacature.

 

Zodra jij gesolliciteerd hebt nemen wij contact met je op over de vervolgprocedure.

 

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Arnold Roelofs, Manager Behandelcentrum, via 06-22956467
Functie(s) Diëtist
Publicatiedatum 19-05-2020
Reageer voor 02-06-2020
Ingangsdatum 01-07-2020
Nummer 52977
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver