Medische dienst/Arnhem en Nieuw Wehl/Basisarts/66,67% tot 100%/Per direct/(m/v)
Elver

Functieomschrijving

Basisarts die de opleiding tot Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) wil gaan volgen

minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week

(66,67% - 100% dienstverband)

De werkplek

Het medisch team is verantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten die bij Elver verblijven. Met de stijgende leeftijd van de, voornamelijk volwassen populatie, neemt het aantal en de diversiteit van de klachten toe. Deze combinatie zorgt voor een boeiende en uitdagende werkomgeving voor het medisch team.

Ook beschikt Elver over een Behandelcentrum waar (para)medische en psychologische zorg geleverd wordt aan cliënten die thuis wonen of verblijven bij collega-instellingen.

De werkzaamheden

Als basisarts verricht je diverse werkzaamheden vanuit een medisch team van artsen, waaronder vier AVG, een AVG in opleiding, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist en doktersassistenten. Je primaire werkzaamheden zijn het draaien van spreekuren voor een doelgroep die bijzondere eisen met zich meebrengt ten aanzien van je communicatieve en diagnostische vaardigheden. Je werkt hierin nauw samen met de overige medewerkers van het interdisciplinaire behandelteam van paramedici en gedragskundigen. Ook het afstemmen met verwanten en/of wettelijk vertegenwoordigers vormt een belangrijk onderdeel van je werk.

Bij gebleken geschiktheid bieden wij je de gelegenheid om in februari 2020 te starten met de driejarige AVG opleiding onder supervisie van een ervaren AVG. Door een combinatie van werken en leren word je opgeleid als medisch specialist in de zorg voor verstandelijk gehandicapten. Stages in aanpalende medische disciplines, zoals neurologie, genetica en psychiatrie maken deel uit van de opleiding.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Ben jij:

- een BIG geregistreerde basisarts, met enige ervaring en affiniteit met onze doelgroep?

- bereid om de driejarige opleiding tot AVG te gaan volgen?

- communicatief en sociaal vaardig en kan je goed samenwerken in een team?

Dan zoeken wij jou!

Inschaling

Wij bieden

Een afwisselende en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Je standplaats is op de locatie Arnhem en in Nieuw Wehl in de Achterhoek, nabij Doetinchem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 65 en bedraagt minimaal € 3.505, / maximaal € 5.296,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Geïnteresseerd

Voor vragen en/of inlichtingen kun je contact opnemen met Roy Bannink, Arts voor Verstandelijk Gehandicapten, tel: 06 5189 3434. Voor aanvullende informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar www.elver.nl

Wij zoeken door tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben. Solliciteren kan via onze website www.elver.nl We zien je schriftelijk reactie graag tegemoet.

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver
Postcode 7031HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Roy Bannink, Arts voor Verstandelijk Gehandicapten, tel: 0651893434
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 23-04-2019
Reageer voor 01-01-2020
Ingangsdatum 23-04-2019
Nummer 45327
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver