Meerdere woongroepbegeleiders VIG/helpende (plus) team De Markt van De Parallel
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij van team De Markt van De Parallel (SOM) zijn een kleinschalige woongroep (8 bewoners) en zijn per direct op zoek naar meerdere enthousiaste/flexibele collega's woongroepbegeleiders VIG of helpende (plus) niveau 2. Aantal uren zijn in overleg.
Dit betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Je werkt op een leuke kleinschalige huiskamer met 8 bewoners. Onze bewoners hebben een intensieve somatische zorgvraag. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en we hebben een gemeenschappelijke huiskamer. Hier koken en eten we samen aan de grote tafel. Een gezellige sfeer en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk naast het leveren van goede zorg.

Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je vindt het leuk om binnen een zelfsturend team verschillende taken op je te nemen zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt.
Als collega's zijn we verantwoordelijk voor het bereiken van doelen die voor bewoners en het team van belang zijn.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/meerdere-woongroepbegeleiders-vig-helpende-plus-team-de-markt-van-de-parallel/  

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG of helpende plus niveau 2. Je bent iemand die initiatief neemt, collegiaal en flexibel inzetbaar is. Je denkt graag mee, je bent een aanpakker en hebt veel enthousiasme! Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/meerdere-woongroepbegeleiders-vig-helpende-plus-team-de-markt-van-de-parallel/  

Inschaling

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Het salaris is conform CAO VVT en ingeschaald in FWG schaal 25 voor helpende en FWG schaal 40 voor woongroepbegeleider VIG.

Verder beschikt ZorgAccent over een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/meerdere-woongroepbegeleiders-vig-helpende-plus-team-de-markt-van-de-parallel/  

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Helpende niveau 2
Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 06-04-2023
Nummer 115665
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent