Meewerkend teamleider
De Reube

Functieomschrijving

Jij hebt een zorg achtergrond, affiniteit met het buitenleven, bent praktisch ingesteld en bezit leidinggevende eigenschappen. Dat is mooi, want dat kan je zomaar een baan opleveren. Zorgboerderij de Reube is per direct op zoek naar:

een meewerkend teamleider voor de dagbesteding ouderen

24 tot 32 uur

Zorgboerderij de Reube is een kleinschalig zorginitiatief en ligt op landgoed Ampsen. Naast een logeerhuis voor kinderen met een zorgvraag, bieden wij ook dagbesteding aan mensen met dementie of NAH. Voor de dagbesteding zijn wij per direct op zoek naar een teamleider.De dagbesteding met 12 deelnemers is vier dagen per week open en de verwachting is volgend jaar 5 dagen. We werken elke dag met twee medewerkers, één vrijwilliger en af en toe een stagiaire. Van de teamleider wordt verwacht dat hij/zij een aantal dagen meewerkt.

Functie eisen

Wij vragen

 • Je hebt een HBO-opleidingsniveau in de zorg.
 • Je hebt ruime ervaring met leiding geven op een dagbesteding.
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring m.b.t. de doelgroep, ouderen met dementie en/of met NAH, met name meer complexe situaties.
 • Je bent in staat om de specifieke aanpak van de Reube (actief, veel buiten, kunstzinnige activiteiten etc.) mee vorm te geven en verder te ontwikkelen.
 • Je staat stevig in je schoenen en kan overzicht houden.
 • Je bent empathisch en mensgericht.
 • Je bent creatief en in staat om activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je kunt oplossingsgericht en creatief denken, planmatig en methodisch werken.
 • Je kunt collega’s aanspreken en bent tactisch, je staat open voor opbouwende kritiek.
 • Je hebt aandacht voor de veiligheid en de risico’s in het werken met de doelgroep.

Inschaling

Wij bieden

Een prettige sfeer in een klein team op een mooie plek – kleinschaligheid waardoor je de cliënten echt kan leren kennen - veel eigen verantwoordelijkheid – veel vrijheid in het zelf ontwikkelen en aanbieden van activiteiten -

Een salaris conform functieschaal 40/45 van de cao gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Interesse? Solliciteren kan door het sturen van een motivatiebrief en cv naar jannyponten@dereube.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jochem Ponten, telefoonnummer 06-47560388 of kijk op www.dereube.nl

ivm vakantie zullen de sollicitaties na half mei in behandeling worden genomen.

Type Vacature
Organisatie De Reube
Locatie Zorgboerderij De Reube
Postcode 7241 NC
Stad Lochem
Werkveld Gehandicapten- en Ouderenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 12-02-2019
Reageer voor 11-02-2020
Nummer 43692
Doorsturen Bekijk PDF

De Reube

De Reube is een kleinschalig particulier zorginitiatief, gestart in januari 2008. De boerderij uit 1924 draagt deze naam en staat op landgoed Ampsen in Lochem (Gelderland). Het is een boerderij met grote schuren, die we allemaal grondig hebben verbouwd. Wij bieden: ◾logeer- en vakantie opvang voor kinderen met een zorgvraag ◾dagbesteding aan ouderen met dementie of N.A.H. en mensen met een psychiatrische problematiek Wij kiezen er heel bewust voor om diversiteit in de zorg aan te bieden, waardoor er een levendig geheel ontstaat. De meerwaarde ontstaat door de wisselwerking tussen de verschillende activiteiten.

Meer over De Reube