Meewerkstage / Supportteam HR / 32 - 36 uur
Elver

Wij bieden jou een interessante meewerkstage binnen ons Supportteam HR. Daarbij ga jij meewerken bij de verschillende disciplines binnen HR. Je werkt bijvoorbeeld samen met de HR adviseurs aan projecten. Je wordt betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden zoals het in gesprek gaan met managers en medewerkers over diverse HR vraagstukken, zoals: loopbaan, Werving & Selectie van nieuwe medewerkers en administratieve taken. Naast de dagelijkse werkzaamheden liggen er ook grote thema’s als vitaliteit, personeelsplanning en arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan binnen alle HR disciplines; Leren & Ontwikkelen en Arbeid & Gezondheid. Graag willen wij samen met jou, jouw begeleider en school een stageplaats bieden die bij jou past!

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken een stagiair(e) die momenteel de HBO-studie Human Resource Management of Bedrijfskunde volgt. Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil graag aan de slag binnen ons Supportteam HR. Voor de stage ben jij 4 dagen per week beschikbaar vanaf september 2023 in een periode van minimaal 5 maanden. Daarnaast gaan wij graag met jou in gesprek over een passend vraagstuk voor je onderzoek!

Je bent communicatief vaardig en kan snel schakelen tussen verschillende partijen (bijvoorbeeld managers en medewerkers op de groepen). Je durft initiatief te nemen en bent niet bang om nieuwe zaken aan te pakken.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een vaste begeleider binnen ons Supportteam HR en je krijgt de kans om als een volwaardige collega mee te draaien. Je ontvangt een stagevergoeding conform de cao gehandicaptenzorg. Gedurende je stageperiode krijg je een Chromebook van Elver.

Vervolg?
Wij zien jouw sollicitatie met motivatie en cv met belangstelling tegemoet. Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Lieke van Halteren (Junior HR Adviseur) via [email protected] of 06-12401469.

Meer info
Lieke van Halteren (Junior HR Adviseur)
[email protected] of 06-12401469

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-05-2023
Reageer voor 01-08-2023
Nummer 119887

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver