Monteur Technische Dienst
Trajectum

Functieomschrijving

Ben jij de Monteur die ervoor zorgt dat de onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan onze gebouwen, installaties en technische apparatuur zo goed mogelijk worden uitgevoerd? 

Wat ga je doen?

Als Monteur Technische Dienst ga jij je bezig houden met onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan de gebouwen, terreinen, installaties en technische apparatuur op onze locaties in- en rondom Zutphen en soms in Rekken. Je zorgt ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden en controles correct en tijdig zijn uitgevoerd. Eventuele storingen lokaliseer je zo snel mogelijk en los je correct op op basis van eigen deskundigheid of door het inlenen van externe deskundigen. Je zorgt er daarnaast voor dat er voldoende materialen voorradig zijn en dat er een correcte administratie is van (uit te voeren) werkzaamheden en controles. Je standplaats wordt Zutphen, maar wanneer nodig wordt er wel van jou verwacht dat je ook bereid bent om op de andere locaties in oost te werken en tevens in de storingsdienst buiten kantoortijd. 

Waar ga je aan de slag?
Jij komt te werken binnen onze afdeling Facilitaire Services binnen de Ondersteunende Diensten van Trajectum. Trajectum biedt op verschillende locaties specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. De Ondersteunende Diensten leveren aan alle sectoren van Trajectum producten en diensten op het gebied van Facilitaire Services, ICT & Telefonie, Vastgoed, Inkoop en het Servicebureau met als doel cliënten een optimaal verblijf te garanderen en medewerkers in staat te stellen zo goed en efficiënt mogelijk hun werk te kunnen laten doen. De standplaats waar je komt te werken is Zutphen. 

Functie eisen

Wie ben jij?

Als Monteur beschik je over technisch inzicht en heb je een klantgerichte, dienstverlenende instelling, waarbij je prioriteiten kunt stellen. Daarnaast heb/ben je: 

 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding en affiniteit met werktuigbouw-kunde;
 • kennis van diverse installaties en geldende wettelijke normen en voorschriften zoals VCA, NEN 3140 en NEN 2575 en bereidheid tot verdere scholing;
 • enige affiniteit met onze doelgroep is een pre;
 • zelfstandigheid gecombineerd met een flexibele werkhouding;
 • een klantgerichte instelling;
 • bereidheid om buiten normale kantooruren bereikbaarheidsdiensten te draaien;
 • in het bezit van rijbewijs B.

En hou je daarnaast ook nog eens van een grapje op zijn tijd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! 

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Naast een technische functie binnen een organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling is bieden we je een werkplek aan die geen dag hetzelfde is. Ideaal als je van afwisseling houdt! Uiteraard bieden we je nog meer goede voorwaarden: 

 • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week (fulltime) voor de duur van 1 jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Salariëring conform cao- Gehandicaptenzorg schaal 35;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness. 

Bijzonderheden

Enthousiast geworden?

Nadere inlichtingen over de functie kun je verkrijgen bij Guido Groenewoud, Coördinator Technische Dienst telefoonnummer: 06-21548078.

Je sollicitatie ontvangen wij graag vóór 10 december a.s. uitsluitend online.

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locaties omgeving Zutphen en Rekken
Postcode 7202AG
Stad Zutphen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Guido Groenewoud, Coördinator Technische Dienst telefoonnummer: 06-21548078
Functie(s) Medewerker techniek
Publicatiedatum 18-11-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 72960

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum