Mooi werk in het weekend!
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

Mooi werk in het weekend!

De Passerel heeft- in het weekend – logeeropvang voor kinderen met (ernstig) meervoudige beperkingen. Na onze succesvolle werving in augustus zijn wij wederom op zoek naar nieuwe collega’s (contract van 3 tot 7 uur per week) omdat het aantal kinderen dat komt logeren groeit!

Logeeropvang
Binnen de Logeeropvang werk je met kinderen met (ernstige) meervoudige beperkingen, kinderen met licht verstandelijke beperkingen en/of kinderen met autisme en die behoefte hebben aan structuur. Het is dus heel divers.

Een klein team begeleiders zorgt een heel weekend voor de kinderen en ontlast daarmee de ouders. Het team creëert een huiselijke sfeer, er worden activiteiten georganiseerd, er wordt gekookt en samen gegeten. Twee teamleden overnacht samen met de kinderen op de locatie.

Mooi werk
Het is mooi werk dat je goed kan combineren met het runnen van een gezin (of  deeltijdwerk). Je werkt 1 à 2 weekenden in de maand, dat bepalen we in overleg. In zo’n weekend werk je een of meerdere diensten (ook slaapdiensten) met een maximum van 24 uur per weekend.

Functie eisen

Iets voor jou?
Als je een opleiding op minimaal mbo-3 niveau hebt, kunt bijdragen aan een fijne en gezellige sfeer voor de kinderen én je bent veerkrachtig en flexibel, initiatiefrijk en proactief en neemt daarnaast ook nog relativeringsvermogen en humor mee? Laat het ons dan weten!

Inschaling

Wat bieden wij
Uiteraard word je ingewerkt door een enthousiaste collega. Je krijgt mogelijkheden jezelf te ontwikkelen via (online) trainingen.
Je werkt in een zelfregulerend team met collega’s die gebruik maken van elkaar kwaliteiten.

Je wordt aangenomen in de functie van basisbegeleider en ben je, na een tijdje, toe aan meer uren dan zijn er meerdere mogelijkheden binnen de organisatie

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Myriam Muusz (teamcoördinator) op 06-41627398.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

We gaan graag met je in gesprek als we voldoende aansluiting zien, tijdens de looptijd van de vacature kun je al uitgenodigd worden voor een gesprek.

Solliciteren
Kun jij niet wachten om deze kinderen te begeleiden en wil jij onderdeel worden van dit team? Reageer dan door je brief en CV te versturen, onder vermelding van vacaturenummer 020-62 naar: personeel.en.opleidingen@de-passerel.nl 

 

Type Vacature
Intern nummer 020-62
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 06-11-2020
Reageer voor 20-12-2020
Ingangsdatum 06-11-2020
Nummer 55858
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

  • Vroeghulp voor jonge kinderen
  • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
  • Wonen en ambulante begeleiding
  • (Arbeidsmatige) dagbesteding
  • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel