Mooi werk in het weekend!
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

Mooi werk in het weekend!

De Passerel heeft - in het weekend - logeeropvang voor kinderen met (ernstig) meervoudige beperkingen. Na onze succesvolle werving eind vorig jaar zijn wij wederom op zoek naar nieuwe collega’s (contract van 3 tot 7 uur per week) omdat het aantal kinderen dat komt logeren groeit!

Logeeropvang
Binnen de Logeeropvang werk je met kinderen/jongeren met (ernstige) meervoudige beperkingen, kinderen met licht verstandelijke beperkingen en/of kinderen met autisme en die behoefte hebben aan structuur. Het is dus heel divers.

Een klein team begeleiders zorgt een heel weekend voor de kinderen en ontlast daarmee de ouders. Het team creëert een huiselijke sfeer, er worden activiteiten georganiseerd, er wordt gekookt en samen gegeten. Twee teamleden overnachten samen met de kinderen op de locatie.

Mooi werk
Het is mooi werk dat je goed kan combineren met het runnen van een gezin (of  deeltijdwerk). Je werkt 1 à 2 weekenden in de maand, dat bepalen we in overleg. In zo’n weekend werk je een of meerdere diensten (ook slaapdiensten) met een maximum van 24 uur per weekend.

Functie eisen

Iets voor jou?
Als je een opleiding op minimaal mbo-3 niveau hebt, kunt bijdragen aan een fijne en gezellige sfeer voor de kinderen én je bent veerkrachtig en flexibel, initiatiefrijk en proactief en neemt daarnaast ook nog relativeringsvermogen en humor mee? Laat het ons dan weten!

Inschaling

Wat bieden wij
Uiteraard word je ingewerkt door een enthousiaste collega. Je krijgt mogelijkheden jezelf te ontwikkelen via (online) trainingen. Je werkt in een zelfregulerend team met collega’s die gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Je wordt aangenomen in de functie van basisbegeleider.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de CAO Gehandicaptenzorg.

De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Goed om te weten
Voor vragen kun je contact opnemen met Myriam Muusz (teamcoördinator) op 06-41627398.

We gaan graag met je in gesprek als we voldoende aansluiting zien. De vacature kan daarom eerder worden gesloten.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Niemand werkt toevallig bij De Passerel, dat is een bewuste keuze, dat zie en voel je meteen als je een van onze locaties bezoekt. Bekijk het filmpje van Jasmijn, zij vertelt jou wat het werken bij De Passerel voor haar betekent: https://www.youtube.com/watch?v=YM87TnXJigo#action=share

Solliciteren
Kun jij niet wachten om deze kinderen te begeleiden en wil jij onderdeel worden van dit team? Reageer dan door je brief en CV te versturen, onder vermelding van vacaturenummer 021-35 naar:  [email protected] 

 

 

 

 

Type Vacature
Intern nummer 021-35
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 11-05-2021
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 11-05-2021
Nummer 68159
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

  • Vroeghulp voor jonge kinderen
  • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
  • Wonen en ambulante begeleiding
  • (Arbeidsmatige) dagbesteding
  • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel