MST supervisor
Pluryn

Dit is jouw werkdag

Als MST supervisor help je samen met het team de (gezins)behandeling voor jongeren met ernstige gedragsproblemen (zoals spijbelen, druggebruik, agressief en/of crimineel gedrag) juist neer te zetten. Je helpt gezinnen, scholen en andere systemen om de jongere heen met deze evidence based behandelmethodiek om uithuisplaatsing te voorkomen. Je geeft uitvoerende leiding aan de inhoudelijke behandeling aan een team met vier MST therapeuten, die ieder een caseload hebben van vier gezinnen. Je ondersteunt de therapeuten om zo modeltrouw mogelijk te werken en zich te ontwikkelen in de uitvoering van hun functie door middel van het geven van groepssupervisie, intervisie en individuele ontwikkelplanbesprekingen.

Je zorgt voor de screenings en aanmeldingen, beheert de wachtlijst, je hebt veel contact met verwijzers en je zorgt er voor dat MST goed gepositioneerd is in de regio Gelderland door bijvoorbeeld voorlichting te geven en samenwerkingen te evalueren. Dit doe je samen met je collega supervisor.

Dit ben jij

 • Je bent een ervaren gedragswetenschapper of systeemtherapeut;
 • Je bent analytisch sterk en actiegericht;
 • Je hebt oog voor onderzoeksvraagstukken van wetenschappelijk aard (inclusief voldoende inzicht in methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek);
 • Je bent in staat leiding te geven aan het team van therapeuten en het wekelijks teamsupervisie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift ( in Nederlands en Engelse taal);
 • Je bent bereid om, volgens rooster, bereikbaar te zijn buiten kantoortijden.

Dit heb jij

 • Je hebt bij voorkeur een opleiding voltooid als GZ-psycholoog met ervaring in gezins- of systeemtherapie;
 • Een afgeronde opleiding als MST therapeut of - supervisor is een pre. Is deze niet in jouw bezit dan verwachten we wel de bereidheid tot scholing in het model.

Doelgroep en locatie

Jan Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor kinderen en jongeren met complexe ontwikkelings- en gedragsproblemen in de leeftijd van 6-23 jaar. Jan Pieter Heije is gespecialiseerd in de behandeling van LVB en autisme. Veelal is er sprake van trauma- en hechtingsproblematiek bij de kinderen en gezinnen.

Je werkt in een team waar de sfeer onderling erg prettig is en waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft: de hoogst mogelijke kwaliteit van zorg en behandeling bieden aan de kinderen en jongeren.

Het MST Team van Jan Pieter Heije ondersteunt jongeren en hun familie bij het oplossen van de problemen in en rond de thuissituatie. Ze werken in de regio Arnhem en omstreken. Jan Pieter Heije biedt ook andere zorgvormen in de regio en landelijk.

Dit biedt Pluryn

 • Een uitdagende functie in een nieuw en gedreven team;
 • Het gaat om een parttime dienstverband, voor minimaal 28 uur per week;
 • Deze functie is binnen de cao gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 60 (salaris tussen €3.374,- en €4.905,-) of functiegroep 65 (salaris tussen €3.823,- en €5.772,-)  bruto per maand, afhankelijk van opleiding en aantal jaren werkervaring);
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao;
 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Verlenging is mogelijk mits bedrijfseconomische omstandigheden niet in de weg staan.

Meer weten? 

 • Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marcel Nadorp, directeur zorg en behandeling via 06-53328632 of MST-supervisor Maud Goumans via 06-18538741.
 • Vragen over de sollicitatieprocedure kun je mailen naar [email protected] of bel naar Judith Kramer recruiter via: 06-28823328.

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/mst-supervisor

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Arnhem JPH
Postcode 6862 BC
Stad Oosterbeek
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Gedragskundige
Psycholoog GZ
Systeemtherapeut
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 12-05-2022
Nummer 110858
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Jan Pieter Heije is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een complexe hulpvraag (6-23 jaar). Jan Pieter Heije biedt behandeling voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking en jeugdigen jongeren met een stoornis(sen) binnen het autisme spectrum. Als kinderen jongeren en/of hun ouders/verzorgers vastlopen in hun ontwikkeling, helpt Jan Pieter Heije hen verder.

Meer over Pluryn