Muziekagoog
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wil jij met muziek mooie en waardevolle momenten creëren? Ben jij de schakel tussen muzikale activiteiten en muziektherapie? En heb jij affiniteit met cliënten met Korsakov? Dan is deze vacature wat voor jou!

Als muziekagoog verzorg jij zowel individuele als groepsmuziek sessies waarbij je aansluit bij de muzikale voorkeuren en mogelijkheden van de cliënten. Het welzijn van de cliënt staat hierbij voorop. Dit kan inhouden dat je een koor, luistergroep of band opzet. Je hoeft dit niet alleen te doen, dit zal in een nauwe samenwerking zijn met teams Korsakov en gespecialiseerd muziektherapeut. Binnen deze sessies observeer en signaleer je de cliënten. Aan de hand hiervan schrijf je een (deel)behandelplan of verwijs je cliënten door naar de muziektherapie. Je rapporteert je bevindingen in het zorgdossier.

Als muziekagoog werk je deels overdag en deels in de avonduren. Beschikbaarheid kan in overleg besproken worden. Denk hierbij aan:
- een avond in de week;
- een ochtend of middag per week;
- om de week een avond in het weekend.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/muziekagoog/

 

Functie eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Creatieve Therapie (Muziek), OMB (Orthopedagogisch Muziekbeoefenaar), Muziekagogie of vergelijkbaar. Daarnaast heb je affiniteit met mensen met Korsakov en sta je ervoor open om je hierin te specialiseren.

Verder ben je:
• Communicatief vaardig. Samenwerken, motiveren en inspireren zijn basisbegrippen voor jou;
• Muzikaal, hebt een brede interesse in verschillende muziekgenres, en bent in staat om deze muziek op een flexibele wijze individueel als in groepsverband in te zetten;
• Gepassioneerd over je vak en bent in staat om inspirerende muzieksessies voor te bereiden en uit te voeren afgestemd op de wensen, behoeften en mogelijkheden van onze cliënten om hun welzijn te bevorderen;
• In staat om individuele en groepssessies zelfstandig te coördineren en uit te voeren.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/muziekagoog/

Inschaling

• een afwisselende functie met eigen inbreng;
• diverse trainingen om je te specialiseren in de benadering van de doelgroep;
• een nauwe samenwerking met muziektherapie collega’s;
• inschaling volgens de CAO VVT FWG 45
• een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%, opbouw van een goed pensioen via PFZW en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/muziekagoog/

Bijzonderheden

Je komt te werken bij ZorgAccent op locatie Krönnenzommer in Hellendoorn. Hier wonen en werken de cliënten met Korsakov. Als muziekagoog kan je je werkzaamheden uitvoeren in de muziek(therapie)ruimtes, dagbesteding en op de woongroepen. Je hebt contact met de woon en werkbegeleiders, muziektherapeuten en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen waar nodig.

Neem contact op met Ans Oosterwechel of Gerjanne van der Stouw via mail [email protected] of [email protected]; of bel met 06-30377915.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/muziekagoog/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Muziektherapeut
Publicatiedatum 04-11-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 15-12-2022
Nummer 115284
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent