Muziektherapeut | 12 - 16 uur
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken in zelfsturende teams. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigenwijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

De functie

Er zit muziek in de zorg: dat weet jij als muziektherapeut maar al te goed!  Je behandelt cliënten met als doel het functioneren en welbevinden te optimaliseren. Binnen Rosengaerde ga je zowel individueel als in groepsverband met muziek-therapeutische handelingen aan de slag. Dit kan zowel intramuraal als extramuraal zijn. In deze functie kun jij al je expertise en enthousiasme kwijt. Je communiceert over deze therapie met het multidisciplinaire team van behandelaren, maar ook met zorgmedewerkers. Samen stel je een zorg/behandelplan op voor cliënten, hierin ben je ruimdenkend en vindingrijk om de muziek op verschillende manieren in te zetten.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar een prettige, collegiale sfeer heerst. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor een jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd. Je salaris is conform CAO VVT 2022 (FWG 55).

Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gespaard.

Wie ben jij?

Je bent afgestuurd als (muziek)therapeut en hebt aantoonbare affiniteit met ouderen. Je bent bekend met de verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg. Het welbevinden van de cliënt staat voor jou voorop. Dit maakt je enthousiast en gedreven om cliënten  te stimuleren. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent toegankelijk, proactief, ruimdenkend en flexibel. Kennis en ervaring met het opzetten en uitvoeren van muziektherapie in de ouderenzorg is een pré.

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? reageer dan voor 27 mei 2022. Bij meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Joanne Kroes via 0529-431541.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Muziektherapeut
Publicatiedatum 04-05-2022
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 27-05-2022
Nummer 110639
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde