Muziektherapeut | 8 tot 12 uur
Stichting Rosengaerde

De functie

Er zit muziek in de zorg: dat weet jij als muziektherapeut maar al te goed! Je behandelt cliënten met als doel het functioneren en welbevinden te optimaliseren. Binnen Rosengaerde ga je zowel individueel als in groepsverband met muziek-therapeutische handelingen aan de slag. Dit kan zowel intramuraal als extramuraal zijn. In deze functie kun jij al je expertise en enthousiasme kwijt. Je communiceert over deze therapie met het multidisciplinaire team van behandelaren, maar ook met zorgmedewerkers. Samen stel je een zorg/behandelplan op voor cliënten, hierin ben je ruimdenkend en vindingrijk om de muziek op verschillende manieren in te zetten.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar een prettige, collegiale sfeer heerst. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor een jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd. Je salaris is conform CAO 2019-2021 (FWG 55).

Daarnaast bouwt iedere medewerker bij Rosengaerde een ‘persoonlijk budget’ op waarbij iedere maand een bepaald bedrag (afhankelijk van de uren) wordt gespaard.

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd als (muziek)therapeut en hebt aantoonbare affiniteit met ouderen. Je bent bekend met de verschillende doelgroepen binnen de ouderenzorg. Het welbevinden van de cliënt staat voor jou voorop. Dit maakt je enthousiast en gedreven om cliënten  te stimuleren. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent toegankelijk, proactief, ruimdenkend en flexibel. Kennis en ervaring met het opzetten en uitvoeren van muziektherapie in de ouderenzorg is een pre.

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Reageer dan voor 1 oktober 2021. Voor meer informatie of bij vragen, kun je contact opnemen met Sandra Snijders (teamcoach) via 0529 43 15 41. 

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Gedragskundige
Publicatiedatum 10-09-2021
Ingangsdatum Zo snel mogelijk
Reageer voor 01-10-2021
Nummer 70538
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde