Muziektherapeut
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zie jij een uitdaging in complexe zorgvragen?
 • Ben je empathisch, maar kun je ook goed de regie pakken?
 • Heb je ervaring, ben je creatief  en initiatiefrijk?

Dan gaan we graag in gesprek met jou!

Je gaat werken op de diverse locatie van Carintreggeland: (kleinschalig) somatiek, psychogeriatrische woningen, revalidatie, dagbehandeling en eventueel eerstelijnsbehandelingen kunnen tot de werkzaamheden behoren. Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en observeert de bewoners van deze locaties op het gebied van en met muziektherapie. Jij levert een waardevolle bijdrage aan cliënten met gedragsproblemen en werkt daarin nauw samen met het behandelteam.     
Je geeft muziektherapie in diverse varianten, zowel individueel als in groepsverband.
Na verwijzing door de specialist ouderengeneeskunde of de psycholoog stel jij muziek therapeutische behandelplannen. Je geeft adviezen aan behandelteams en betrokken cliëntsystemen. Je neemt deel aan het cliëntgericht multidisciplinair overleg en je ontwikkelt beleid op het gebied van muziektherapie t.b.v. het vergroten van de kwaliteit van zorg aan onze cliënten.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma Muziektherapie
 • Bij voorkeur ook geschoold in neurologische muziektherapie
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring als muziektherapeut in een vergelijkbare werkomgeving
 • Je hebt voldoende kennis op het gebied van psychologie en neurologie in relatie tot muziektherapie
 • Je staat geregistreerd in het Register Vaktherapeutische Beroepen, of bent bezig met het behalen van deze registratie
 • Je hebt het vermogen om zelfstandig en in multidisciplinair verband te kunnen werken.

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle en muzikale manier om van betekenis te zijn voor onze cliënten 
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele organisatie
 • Professionele collega's waarbij we een informele werksfeer hebben in het team
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.818,87  Bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

 • Een waardevolle en muzikale manier om van betekenis te zijn voor onze cliënten 
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele organisatie
 • Professionele collega's waarbij we een informele werksfeer hebben in het team
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.818,87  Bruto per maand op basis van 36 uur.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Interesse

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ria van Houwelingen, GZ-Psycholoog, telefoonnummer: 06-34352771 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag). 

Heb je vragen over de functie of de procedure mag je ook contact opnemen met de recruiter op emailadres: vacature@carintreggeland.nl 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram en bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Muziektherapeut
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72762

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland