Muziektherapeut
Noorderboog

Ben jij die betrokken en gepassioneerde Muziektherapeut die wij zoeken?

Ben jij een echte doener, cliëntgericht en zie jij iedere dag als een nieuwe uitdaging? Weet jij wat goede zorg voor onze cliënten inhoudt? Dan ben je van harte welkom om ons team te versterken als muziektherapeut!

Waar kom je te werken?

De muziektherapeuten van Noorderboog vallen onder het Expertise Centrum van Noorderboog (ECN). Het streven van ECN is om de ouderen zo optimaal mogelijk te laten leven in hun eigen omgeving. Je bent werkzaam binnen de psychogeriatrie en somatiek op verschillende locaties van Noorderboog en wel op locatie De Schiphorst en Kaailenden, beiden in Meppel.

Wat ga je precies doen?

In de functie van muziektherapeut verricht je vak therapeutische observatie, voert de behandeling uit en geef je adviezen. De behandelingen verricht je zowel individueel als in teamverband. Je stelt van tevoren doelen op en realiseert deze. De behandeling staat in dienst van het door jou gestelde therapeutische doel. De doelgroep die je in deze functie gaat bedienen bestaat uit cliënten met een somatische of psychogeriatrische beperking.

Een van de werkzaamheden is het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen gericht op psychosociale, cognitieve en/of emotionele problematiek. Je adviseert daarnaast de cliënt en werkt nauw samen met de specialist ouderengeneeskunde, verzorgenden IG, verpleegkundigen, (GZ-)psycholoog en overige (para)medische disciplines. Op deze manier bieden jullie samen de beste zorg voor de cliënt. Ook zorg je voor een overdracht middels een rapportage, verslaglegging en/of overleg en lever je een bijdrage aan het vakinhoudelijk overleg met je collega ter bevordering van de kwaliteit.

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma muziektherapie;
  • Je bent geregistreerd therapeut bij FBV;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met ouderen en de ouderenzorg;
  • Je hebt ruimte kennis van de muziek therapeutische methoden en technieken die toepasbaar zijn bij de doelgroep;
  • Je beschikt over goede communicatieve, coachende, didactische en muzikale vaardigheden;
  • Je bent iemand die zich goed kan presteren en een inspiratie kan zijn voor verzorgend en verplegend personeel;
  • Je bent een zelfstandige, flexibele en toegankelijke collega.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd, voor de duur van de vervanging van een collega die ziek is. De functie van Muziektherapeut is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 55 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Djemida Tönjes, Muziektherapeut, op telefoonnummer 06-13563170.

Tijd voor een kennismaking?

Laat dan je gegevens achter via Vacature muziektherapeut Noorderboog, vóór 28-10-2021 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457043
Organisatie Noorderboog
Locatie de Schiphorst
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Djemida Tönjes, Muziektherapeut, op telefoonnummer 06-13563170
Functie(s) Muziektherapeut
Publicatiedatum 14-10-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 28-10-2021
Nummer 71868
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog