Muziektherapeut in Deventer
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Muziektherapeut, diverse locaties in Deventer, 12 uur per week

vervanging zwangerschapsverlof van 1 april tot 1 september 2019

 

Zorggroep Solis is op zoek naar een muziektherapeut die gaat werken in de diverse locaties. Je bent werkzaam binnen de psychogeriatrie en somatiek op de verpleegafdelingen. Je maakt gebruik van diverse muziek therapeutische methodieken en zet deze zowel individueel in als in groepsverband. Het is essentieel dat je gemakkelijk aansluiting vindt bij de doelgroep.

 

Je onderzoekt en behandelt op basis van een indicatiestelling van de specialist ouderengeneeskunde. De behandeling muziektherapie maakt deel uit van het multidisciplinaire behandelplan. Je rapporteert en informeert over de voortgang van de behandeling en stelt zo nodig behandeldoelen bij.

 

Je werkt samen met andere disciplines zoals psychologen, logopedisten, verzorgenden en verpleegkundigen op de afdeling. Je levert een actieve bijdrage aan de profilering en ontwikkeling van muziektherapie en hebt de ambitie om ‘muziektherapie’ uit te breiden binnen Solis. Tevens blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en blijf je jezelf ontwikkelen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een Hbo-diploma muziektherapie of Vaktherapie en staat geregistreerd als (kandidaat) bij Register Vaktherapie. Je hebt bij voorkeur de specialisatie neurologische muziektherapie (NMT). Als je SMTA geschoold bent of een RGM practitioner, is dat een pre.

 

Ervaring in de ouderenzorg en affiniteit met ouderen zijn een vereiste. Je hebt ruime kennis van de muziek therapeutische methoden en technieken die toepasbaar zijn binnen de ouderenzorg. Daarnaast heb je kennis van relevante ziektebeelden en gevolgen hiervan met betrekking tot de uitvoering van de therapie. Je beschikt over goede mondelinge- , schriftelijke en muzikale uitdrukkingsvaardigheden (je beheerst een begeleidingsinstrument als piano/gitaar en zang). We zoeken een zelfstandige, flexibele en toegankelijke collega. Goed samenwerken in teamverband is noodzakelijk. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs en auto. Werktijden worden in overleg bepaald.et 14februari 2016 reageren

Inschaling

Het salaris bedraagt bij een volledige werkweek (36 uur per week) maximaal 
€ 4.021,18 bruto per maand (FWG 55).

Bijzonderheden

Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op vrijdag 8 maart 2019.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met Hilbertje Reek, muziektherapeut, bereikbaar op dinsdag en vrijdagochtend via tel 0570 698 200 of 0570 666 666 of Saskia Wiwel, psycholoog tel.0570 698 355.
Functie(s) Speltherapeut
Publicatiedatum 08-02-2019
Reageer voor 26-02-2019
Ingangsdatum 08-02-2019
Nummer 43582

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis